سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

نخستین همایش تخصصی باشگاه مدرسه‌ای به وسعت شهر در مشهد برگزار شد+ فیلم

  • کد خبر: ۲۰۸۵۴۶
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۲
نخستین همایش تخصصی باشگاه مدرسه‌ای به وسعت شهر در مشهد برگزار شد+ فیلم
نخستین همایش تخصصی باشگاه مدرسه‌ای به وسعت شهر با موضوع «تربیت فرزند» در تالار شهر شهرداری مشهد برگزار شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد از طریق ایجاد ساختاری با عنوان باشگاه «مدرسه‌ای به وسعت شهر» و با همکاری آموزش و پرورش، اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه والدین فرزندان شاغل در مقاطع مختلف تحصیلی شامل ابتدایی و متوسطه کرده است و امشب (۷ بهمن ماه) نخستین همایش ویژه والدین فرزندان مقطع ابتدایی را با عنوان «تربیت فرزند» و با همکاری مدارس امام حسین (ع) برگزار کرد.

در ابتدای این همایش، حجت الاسلام «جعفری» مدیرعامل موسسه فرهنگی آموزشی امام حسین (ع) در سخنانی با تاکید بر این که مدرسه اول خانه و خانواده و خانه دوم مدرسه است و این دو نهاد در تربیت فرزند جدایی ناپذیر هستند، خاطرنشان کرد: اگر نقصی در امر تربیت بچه‌ها می‌بینم ناشی از ما است که نتوانسته ایم این مسیر را برای تربیت صحیح و موفقیت آن‌ها همواره کنیم.

وی افزود: در مسیر تربیت، مدرسه باید دوشادوش خانواده و با استفاده از همه ظرفیت‌ها حرکت کند تا این حرکت همزمان، منجر به رشد فضایل اخلاقی و آموزشی در بچه‌ها شود.

حجت الاسلام جعفری در ادامه گفت: آموزش زمانی به درستی اتفاق می‌افتد که خانه و مدرسه در کنار هم مشارکت کنند. البته، چون بخشی از آموزش در خانواده رقم می‌خورد، پدر و مادر دانش آموز هم باید مستعد و آماده شوند تا در امر تربیت به درستی حرکت کنند.
وی افزود: تلاش می‌کنیم آینده سازان ایران به درستی تربیت شوند. از سوی دیگر، بچه‌ها باید با فعالیت‌های اجتماعی آشنا شوند و این اتفاق در مدرسه شکل می‌گیرد.

وی تاکید کرد: حضور و همراهی والدین، بیشترین هزینه برای فرزند است. هزینه فقط پول و امکانات نیست. گاهی اوقات آموزش گرفتن و یادگرفتن است. والدین هم نیاز به آموزش دارند تا در امر تربیت، به درستی حرکت کنند.

در ادامه این مراسم و پس از ارائه برنامه‌های متنوع فرهنگی شامل اجرای سرود و نمایش و ... توسط دانش آموزان، دکتر «حمید صادقیان» مشاوره در حوزه خانواده و تربیت اسلامی و متخصص در حوزه تربیت جنسی کودک و نوجوان به ایراد سخنانی با موضوع تأثیرپذیری کودکان، بازه زمانی اشتغال به تحصیل، درک متقابل بین والدین و فرزندان پرداخت.

مشارکت شهرداری مشهد در امر ارائه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی به والدین

در حاشیه برگزاری این مراسم، «حجت رضازاده» مشاور معاون فرهنگی شهرداری مشهد در امور باشگاه‌ها به شهرآرانیوز گفت: در موضوعی با عنوان کلی باشگاه‌ها که در معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در دستور کار قرار گرفته است، هر باشگاه یک هدف تخصصی را دنبال می‌کند.

وی افزود: شهرداری مشهد در موضوع آموزش خانواده نیز با مدارس شهر مشهد مشارکت کرد و سیر تربیتی مشخصی را در این زمینه در نظر گرفته است. در باشگاه «مدرسه‌ای به وسعت شهر» به دنبال این هستیم که والدین، مباحث تربیتی مورد احتیاج خود را از طریق آموزش‌های باشگاه فرا گرفته و بتوانند نقش صحیح تربیتی خود را در کنار مدارس ایفا کنند. در این آموزش‌ها بر نقش پدران در امر تربیت و آموزش تاکید شده است.

«سید علی قربانی» مدیر باشگاه «مدرسه‌ای به وسعت شهر» نیز گفت: در اولین همایش باشگاه ۶۰۰ نفر از والدین حضور پیدا کرده اند و تا پایان سال ۶ برنامه دیگر توسط این باشگاه برگزار می‌شود.

وی افزود: این برنامه‌ها ویژه والدین فرزندان شاغل در مقاطع مختلف تحصیلی شامل ابتدایی و متوسطه است که برای هر دوره سرفصل مشخصی تعریف شده است.

قربانی خاطرنشان کرد: سرفصل‌های دیگر این دوره‌ها شامل دوران بلوغ، تربیت جنسی، مبانی غیرتحصیلی در دوره‌های مختلف تحصیلی و ... نیز برای والدین فرزندان سایر مقاطع تحصیلی و به تناسب هر مقطع ارائه می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->