قالیباف، قانون انتخابات شورا‌ها را ابلاغ کرد | بهار ۱۴۰۵ زمان برگزاری انتخابات وزارت امورخارجه ایران فهرست عوامل آمریکایی فعال در امور تروریستی را تهیه می‌کند ترامپ: امیدوارم روسیه با آتش‌بس موافقت کند ایران گروگانگیری در پاکستان را محکوم کرد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) واکنش آمریکا به موافقت اوکراین با آتش‌بس ۳۰روزه: توپ در زمین مسکو است اعلام آمادگی اوکراین برای برقراری آتش‌بس یک ماهه با روسیه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی جولانی را تهدید کرد خط و نشان نخست وزیر کانادا برای ترامپ | به تعرفه‌های ترامپ پاسخ موثر می‌دهیم ارجاع بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به مجلس به‌‌دلیل ابهامات و اشکالات آزادی ۵ اسیر لبنانی از بند رژیم صهیونیستی (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) وزیر دفاع ایران وارد بلاروس شد برگزاری جلسه شورای‌عالی فضای مجازی به ریاست پزشکیان (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پاکستان: هویت فرماندهان عملیات تروریستی گروگان گیری قطار بلوچستان را شناسایی کردیم واکنش اوکراین به دست داشتن در حمله سایبری به ایکس تعیین حداقل مزد ۱۴۰۴ کارگران بازهم به نتیجه نرسید اعمال ۲۵ درصد تعرفه بیشتر بر فولاد و آلومینیوم کانادا از سوی ترامپ دانشجویان فردا چهارشنبه (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند سخنگوی سپاه اظهارات رفیق‌دوست را تکذیب کرد پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم برای آینده کشور ضروری است آیت‌الله علم‌الهدی: جامعه، بدون عدالت در گفتار، سقوط خواهد کرد | رسانه‌های دشمن واقعیت را تحریف می‌کنند دریادار سیاری: به تنگه هرمز و سواحل مکران اشراف کامل داریم شبه‌نظامیان مسلح یک قطار مسافربری را در پاکستان با صدها مسافر گروگان گرفتند نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل: داعش چالش اصلی طالبان است افزایش بُرد موشک‌های هوانیروز ارتش حماس درباره هرگونه وقت‌کشی در توافق آتش‌بس غزه هشدار داد نماینده وزیر خارجه در امور سوریه: ایران حامی ثبات، آرامش و تمامیت سرزمینی این کشور است شمار شهدای جنگ غزه به ۴۸ هزار و ۵۰۳ تن رسید (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) رئیس مجلس: وزارت جهاد کشاورزی قانون مدیریت داده و اطلاعات ملی را اجرا کند
سرخط خبرها

وزرای خارجه عربستان و مصر بر لزوم توقف فوری جنگ غزه تاکید کردند

  • کد خبر: ۲۰۸۷۲۷
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۲
وزرای خارجه عربستان و مصر بر لزوم توقف فوری جنگ غزه تاکید کردند
با تداوم جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین، وزرای خارجه عربستان و مصر بر لزوم توقف فوری جنگ غزه تأکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سامح شکری، وزیر خارجه مصر در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی با فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان در قاهره گفت: ما از اقدام برخی کشور‌ها درباره تعلیق حمایت مالی از آژانس امداد و کار آوارگان فلسطینی (آنروا) و الفاظی که علیه این آژانس به کار بردند، تعجب می‌کنیم. از این الفاظ در اعتراض به کشته شدن ۲۶ هزار فلسطینی استفاده نشد. این ادعا‌ها تلاشی برای منحرف کردن نگاه‌ها از تصمیمات دیوان بین‌المللی دادگستری است. تعلیق حمایت مالی از آنروا، مجازات‌جمعی برای فلسطینی‌هاست.

وی گفت: آنچه در دریای سرخ اتفاق می‌افتد نتیجه مستقیم تنش در منطقه و جنگ در نوار غزه است. باید همچنان به درخواست برای توقف فوری جنگ غزه ادامه بدهیم.

سامح شکری همچنین به موضوع سد النهضه پرداخت و گفت: اتیوپی اراده سیاسی لازم را برای حل موضوع سد النهضه ندارد.

به گزارش الجزیره، فیصل بن فرحان نیز گفت: کاری که اسرائیل در حق فلسطینی‌ها می‌کند نقض آشکار قوانین بین‌المللی است. قوانین بین‌المللی برای همه الزام‌آور است و این برای اسرائیل هم صدق می‌کند.

وی گفت: ما بر اولویت مشترک خود یعنی توقف فوری جنگ در غزه تأکید کردیم.

فیصل بن فرحان تأکید کرد: اسرائیل سیاست هدفمندی را برای گرسنه نگه داشتن مردم غزه و مجازات‌جمعی آن‌ها در پیش گرفته و این نقض قوانین بشردوستانه بین‌المللی است.

پیشتر ۹ کشور از جمله آمریکا، استرالیا، کانادا، انگلیس، فنلاند و ایتالیا پس از اتهامات مقامات صهیونیست مبنی بر دست داشتن کارمندان آنروا در عملیات مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر، از تعلیق کمک مالی خود به آژانس امداد و کار آوارگان فلسطینی خبر دادند.

شبکه «کان» رژیم صهیونیستی نیز شامگاه شنبه گزارش داد که ارتش این رژیم اسنادی را به طرف آمریکایی ارائه کرده که نشان می‌دهد ۱۲ تن از کارکنان آنروا در نوار غزه در عملیات هفتم اکتبر مقاومت فلسطین مشارکت کرده‌اند.

این شبکه همچنین گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر توانسته است تعدادی از ۱۲ فرد مذکور را در داخل شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» از بین ببرد.

گوترش در بخشی از اظهارات امروزش در این باره تصریح کرد: سازمان ملل در حال انجام اقدامات سریع است. از ۱۲ نفر درگیر در این پرونده، ۹ نفر بلافاصله توسط «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آنروا شناسایی و برکنار شدند، مرگ یکی از افراد مذکور نیز تایید شده، هویت دو نفر دیگر در حال مشخص شدن است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->