مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

صدور حکم اعدام برای مرد شیطان‌صفت پس از تعرض به دختر خوانده‌اش

  • کد خبر: ۲۰۹۳۳۸
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲
صدور حکم اعدام برای مرد شیطان‌صفت پس از تعرض به دختر خوانده‌اش
مرد میانسال که پیشتر به جرم تجاوز به اعدام محکوم شده، اما نجات پیدا کرده بود برای بار دوم این جرم را تکرار کرد و این بار هم به اعدام محکوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم با شکایت دختر‌خوانده‌اش بازداشت شد. دختر ۱۴ ساله که به‌تن‌هایی به پلیس مراجعه کرده بود مدعی شد پدرخوانده‌اش به او تجاوز کرده است. او گفت: پدرخوانده‌ام به من تجاوز می‌کند. موضوع را به مادرم گفته‌ام؛ اما توجه نکرده است و حالا درخواست کمک دارم.

وقتی ماموران مرد میانسال را بازداشت کردند او منکر همه چیز شد، اما نتیجه آزمایش‌های پزشکی قانونی نشان می‌داد دختر ۱۴ ساله به نام روژین واقعیت را می‌گوید.

به این ترتیب، پرونده به شعبه ۱۱ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. دختر نوجوان به قضات گفت: چند سال قبل مادرم از پدرم جدا شد. من با مادرم زندگی می‌کردم، چون پدرم اعتیاد داشت و نمی‌توانستم با او زندگی کنم. مدتی از ازدواج دوباره مادرم گذشته بود که پدرخوانده‌ام چند بار به اتاقم آمد و به من تعرض کرد. اوایل آن‌قدر حالم بد بود که حتی نمی‌توانستم به مادرم چیزی بگویم تا اینکه تصمیم گرفتم به این وضعیت پایان دهم. موضوع را به مادرم گفتم. عصبانی شد و گفت تهمت می‌زنی و دیگر نباید درباره این موضوع با کسی حرفی بزنی.

دختر نوجوان در ادامه گفت: ناپدری‌ام آن‌قدر وقیح شده بود که دیگر موضوع را پنهان نمی‌کرد. وقتی دیدم مادرم کمکم نمی‌کند تصمیم گرفتم خودم شکایت کنم.

وقتی مادر روژین احضار شد ابتدا انکار کرد که در جریان این اتفاق تلخ قرار داشته، اما وقتی مدارک دادگاه را دید، اعتراف کرد که می‌دانسته چه بلایی سر دخترش آمده است. او گفت: از ترس اینکه دوباره تنها و بی‌خانه بمانم سکوت کردم. من نمی‌خواستم دخترم اذیت شود.

مرد میانسال همچنان اتهام را قبول نمی‌کرد تا اینکه تحقیقات نشان داد این مرد سابقه تجاوز دارد. بررسی سوابق متهم نشان داد او چند سال قبل به جرم تجاوز به دختر نوجوان خودش به اعدام محکوم شده و قبل از اجرای حکم با توجه به اینکه توبه کرده و دخترش هم شکایتش را پس گرفته از زندان آزاد شده است.

دختر متهم برای ادای توضیحات به دادگاه احضار شد. او گفت: پدرم به من تجاوز می‌کرد. من شکایت کردم و خواستار برخورد قانون با پدرم شدم. پدرم در آن زمان از مادرم جدا شده بود، وقتی به اعدام محکوم شد با من تماس گرفت و گفت که توبه کرده و بعد هم همه اموالش را به نام من کرد. من هم شکایتم را پس گرفتم. هرچند او به من تجاوز کرده بود، اما پدرم بود و دوستش داشتم. او بعد از مدتی که از زندان آزاد شد با زنی دیگر ازدواج کرد و حالا شنیده‌ام دوباره به دخترخوانده‌اش تجاوز کرده است.

هرچند متهم منکر همه چیز بود، اما مدارک موجود در پرونده و شواهد به‌دست‌آمده نشان می‌داد مرد میانسال به دخترخوانده‌اش تجاوز کرده است و پزشکی قانونی نیز از روی دی‌ان‌ای این موضوع را تایید کرد. در نهایت قضات شعبه ۱۱ دادگاه کیفری استان تهران وارد شور شدند و متهم را به اعدام محکوم کردند. این دومین بار است که او به خاطر تجاوز به اعدام محکوم می‌شود.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->