وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عملیات اجرایی ساخت نیروگاه‌های اتمی «ایران هرمز» با دستور رئیس‌جمهور آغاز شد

  • کد خبر: ۲۰۹۵۹۱
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
عملیات اجرایی ساخت نیروگاه‌های اتمی «ایران هرمز» با دستور رئیس‌جمهور آغاز شد
همزمان با نخستین روز ایام‌الله دهه فجر، به دستور رئیس‌جمهور و با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، عملیات احداث نیروگاه‌های اتمی ایران هرمز آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز در جریان دور دوم سفر‌های استانی «سید ابراهیم رئیسی» ریاست جمهوری اسلامی ایران به استان هرمزگان، با حضور «محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، عملیات اجرایی ساخت نیروگاه‌های اتمی ایران هرمز در شهرستان سیریک آغاز شد.

این پروژه در راستای انجام فرمایشات و توصیه‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و براساس برنامه‌های بلند مدت جمهوری اسلامی ایران و همچنین مصوبات مجلس شورای اسلامی به‌منظور افزایش میزان تولید برق هسته‌ای به ۲۰ هزار مگاوات اجرا خواهد شد.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده و با توجه به اینکه هرمزگان یکی از استان‌های مهم و دارای ظرفیت و پتانسیل فراوان از نظر صنعتی، کشاورزی و اقتصادی بوده و در سال‌های اخیر به سمت صنعتی شدن نیز پیش رفته است و هم‌اکنون صنایع بزرگ از جمله فولاد هرمزگان، کشتی‌سازی، پالایشگاه و نیز سایر مراکز مهم صنعتی در این منطقه فعال هستند، مقرر شد تا در سواحل سیریک مجتمع نیروگاه‌های اتمی احداث شود.

تامین برق این صنایع یکی از بزرگترین وظایف مسوولان و در راس آن وزارت نیرو محسوب می‌شود که در این زمینه سازمان انرژی اتمی ایران به عنوان متولی تولید و توسعه برق هسته‌ای کشور، بخشی از اجرای این طرح مهم را برعهده گرفته و با احداث و بهره‌برداری از چهار واحد نیروگاه اتمی با مجموع ظرفیت تولید حدود ۵ هزارمگاوات از میزان تولید نهایی ۲۰ هزار مگاواتی برق هسته‌ای در افق ۲۰ ساله را در استان هرمزگان و در نزدیکی‌های شهر میناب و شهر سیریک برنامه‌ریزی کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->