فرمانده سنتکام باز هم حماس را تهدید کرد روسیه: آماده مشارکت در بازسازی سوریه هستیم پاشینیان توسط ترامپ در اجلاس شرم‌الشیخ تحقیر شد ادعای اسرائیل درباره اجساد اسرا | گالانت تهدید کرد نامه ترامپ برای رشید | آمریکا پایبند به روابط راهبردی با عراق است طالبان: با درخواست و اصرار طرف پاکستانی ‏آتش‌بس برقرار شد | پاکستان: طالبان درخواست آتش بس داد الجولانی در دیدار با پوتین: در تلاشیم ماهیت روابط خود با روسیه را از نو تعریف کنیم + فیلم هشدار پزشکیان به قطب‌بندی‌های کاذب و اختلافات داخلی آیت‌الله علم‌الهدی: عملکرد پست باید قابل‌اعتماد، سریع و ایمن باشد | ضرورت تبلیغات گسترده درباره مزایای پست معاون رئیس جمهور: دانشجویان دکتری ماهانه ۲۰ میلیون حقوق خواهند گرفت + فیلم سخنگوی طالبان: در حمله پاکستان به اسپین‌بولدک، ۱۲ غیرنظامی کشته و ۱۰۰ نفر دیگر زخمی شدند | پاکستان: تی‌تی‌پی آغازگر حمله بود «احمد الشرع» وارد مسکو شد عراقچی: اقدام سه کشور اروپایی برای بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران غیرقانونی است تکذیب هک‌شدن ماهواره «هدهد» قبل از جنگ ۱۲روزه ارتش پاکستان از انهدام ۶ تانک افغانستان خبرداد وزیر علوم: در پی رفع عوامل مهاجرت نخبگان از جمله مسائل اقتصادی هستیم مشهد، میزبان سفرا و سرکنسول‌های جمهوری اسلامی ایران در دومین همایش بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای + فیلم حدود ۱.۵ میلیون راننده در کشور به دلیل تخلفات حادثه‌ساز تحت رصد ویژه پلیس هستند سخنگوی دولت: هر اقدامی در زمینه قیمت بنزین به اطلاع مردم خواهد رسید نشست خبری پزشکیان هفته آینده (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + فیلم بعد از دریافت یک پیام، نتانیاهو جلسه دادگاه را ترک کرد ناتو: نمی‌توانیم جنگنده‌های روسیه را ساقط کنیم؛ باید آن‌ها را از حریم هوایی خارج کنیم جای خالی رهبران خلیج‌فارس در نشست شرم‌الشیخ | دست ردّ ابوظبی و ریاض بر سینه قاهره عراقچی برای حضور در جنبش عدم تعهد به اوگاندا رفت معاون‌اول قوه‌قضائیه: ۲۰ میلیون سند قولنامه‌ای وجود دارد که باید تعیین تکلیف شوند آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور «تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد
سرخط خبرها

آمریکا ۱۲ پهپاد یمنی را در دریای سرخ منهدم کرد

  • کد خبر: ۲۰۹۹۴۰
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۳
آمریکا ۱۲ پهپاد یمنی را در دریای سرخ منهدم کرد
مرکز فرماندهی نیروهای آمریکا در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) اعلام کرد که نیروهای آمریکایی در یک روز گذشته هشت پهپاد را در هوا و در نزدیکی یمن سرنگون کردند و چهار پهپاد دیگر را قبل از پرواز منهدم کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه موسوم به سنتکام (CENTCOM) روز شنبه به وقت محلی اعلام کرد که یک ناوشکن نیروی دریایی آمریکا صبح روز جمعه یک پهپاد را سرنگون کرد در حالی که جنگنده های اف ۱۸ و یک کشتی دیگر در اواخر روز، ۷ پهپاد دیگر را سرنگون کردند.

سنتکام همچنین مدعی شد که نیروهای آمریکا چهار پهپاد دیگر را قبل از پرتاب منهدم کردند.

این فرماندهی گفت که چهار پهپاد منهدم شده بر روی زمین متعلق به حوثی ها (انصارالله یمن) هستند.

ارتش آمریکا با این حال توضیحی در مورد پهپادهای سرنگون شده در هوا ارائه نکرد.

سنتکام مدعی شد: «این اقدامات از آزادی دریانوردی محافظت می‌کند و آب‌های بین‌المللی را برای کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا و کشتی‌های تجاری ایمن‌تر و امن‌تر می‌کند».

آمریکا و انگلیس با همراهی ۸ کشور دیگر، ۲۱ دی ماه جاری برابر با ۱۱ ژانویه ۲۰۲۴ در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، به مواضع انصارالله یمن حمله کردند.

شورای امنیت سازمان ملل ۲۰ دی ماه جاری برابر با ۱۰ ژانویه ۲۰۲۴، قطعنامه پیشنهادی ایالات متحده آمریکا و ژاپن را با شماره ۲۷۲۲ علیه انصارالله یمن درباره حملات در دریای سرخ بدون اشاره به دلیل اصلی این حملات و حمایت‌های واشنگتن از رژیم اسرائیل در بمباران غزه، تصویب کرد.

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا ۱۸ ژانویه ۲۰۲۴ برابر با ۲۸ دی ماه ۱۴۰۲ در بیانیه ای اعلام کرد واشنگتن بار دیگر جنبش انصارالله یمن را در فهرست گروه‌های به اصطلاح تروریستی خود قرار داده است و این تصمیم پس از ۳۰ روز اجرایی می‌شود.

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز با بیان این ادعا که «آمریکا در واکنش به تهدیدها و حملات مستمر در دریای سرخ، انصارالله یمن را که به حوثی‌ها نیز معروف است، به عنوان تروریست ویژه جهانی معرفی کرد»، گفت: اگر انصارالله حملات خود را در دریای سرخ و خلیج عدن متوقف کند، آمریکا فورا در این نامگذاری ارزیابی مجدد خواهد کرد.

متیو میلر سخنگوی وزرات خارجه آمریکا گفت که انصارالله یمن یک گروه «تروریست جهانی ویژه» معرفی خواهد شد و این موضوع از ۱۶ فوریه (۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۲) به بعد اجرایی خواهد شد.

این حملات پس از آن انجام شد که ارتش یمن طی هفته‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی اسرائیلی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داد. نیروهای ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل، حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

نیروهای ارتش یمن تاکید کرده‌اند که کشتیرانی در خیلج عدن و دریای سرخ برای سایر کشتی ها آزاد است و آنها از امنیت کامل برخوردار هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->