تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طرح انگلیس برای اعزام نظامیان ناتو به اوکراین

  • کد خبر: ۲۱۰۱۱۸
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۵
طرح انگلیس برای اعزام نظامیان ناتو به اوکراین
منابع اروپایی می‌گویند که انگلیس از متحدان خود در ناتو خواسته که اعزام نیروی ائتلافی به اوکراین را بررسی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌گفته این منابع، این اقدام در ارتباط با تحولات نامطلوب در صحنه عملیات نظامی اوکراین برای کی‌یف انجام شده است. 

منابع آگاه، گفته اند که انگلیس همچنین از ناتو خواسته است تا اعمال منطقه پرواز ممنوع بر فراز قلمرو تحت کنترل کی‌یف و افزایش کمک‌های نظامی به اوکراین را بررسی کند.

پیشروی روسیه در محور کراسنی لیمان

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که یگان‌های مرکز گروه‌های جنگی روسیه مواضع خود را در خط مقدم در منطقه کراسنی لیمان بهبود بخشیده و سه حمله واحد‌های تهاجمی نیرو‌های مسلح اوکراین و گردان آزوف را دفع کردند.

منابع روس، گفته‌اند که مجموع تلفات نیرو‌های مسلح اوکراین طی ۲۴ ساعت به ۱۲۰ نفر و دو خودروی زرهی در منطقه کراسنی لیمان رسیده است.

مرگ ۲۸ نفر در شرق اوکراین در پی حمله حمله کی‌یف

منابع محلی، می‎گویند که در پی گلوله باران شهر لیسیچانسک در شرق اوکراین ۲۸ نفر کشته شدند.

مقام‎های اوکراینی هیچ بیانیه‌ای در مورد این حمله صادر نکرده‌اند، اما اوکراین پیش‌تر اعلام کرده بود که به عمد مواضعی را در این منطقه هدف قرار داده است.

شهر لیسیچانسک تحت کنترل روسیه است. 

ناکامی اتحادیه اروپا برای کمک نظامی به اوکراین
جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، می‎گوید: وزرای خارجه اتحادیه اروپا در مورد کمک نظامی به اوکراین یا چشم‌انداز افزایش بودجه تسهیلات صلح اروپا در نشست غیررسمی خود در بروکسل به توافق نرسیده‌اند.

به گفته وی، بحث‌ها در نشست وزیران در ۱۹ فوریه (۳۰ بهمن) ادامه خواهد یافت.

در اول فوریه، اجلاس سران اتحادیه اروپا تخصیص ۵۰ میلیارد یورو از بودجه اتحادیه اروپا به اوکراین را تصویب کرد که طی چهار سال آینده توزیع می‌شود، اما تصمیم برای افزایش ذخایر صندوق اروپا برای افزایش تحویل تسلیحات را به تعویق انداخت و وزرای خارجه را موظف کرد جزئیات این تصمیم را نهایی کنند.

استفاده غرب از دارایی‌های روسیه برای تامین وام کی‌یف

براساس گزارش فایننشال‎تایمز، بلژیک از کشور‌های گروه هفت می‌خواهد تا ۲۶۰ میلیون یورو از دارایی‌های توقیف‎شده روسیه را که در اختیار غرب است، به عنوان وثیقه برای وام به اوکراین در نظر بگیرند.

به گفته این روزنامه، این موضوع باعث می‌شود از پرسش‌هایی در مورد قانونی بودن توقیف کامل دارایی‌ها جلوگیری شود.

توافق احتمالی اوکراین با فرانسه و آلمان

دولت اوکراین، می‎گوید که این کشور به امضای توافقنامه‌های امنیتی با فرانسه و آلمان نزدیک بوده و متن آن در حال نهایی شدن است.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->