رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم شمار شهدای بمباران شجاعیه غزه به ۳۵ شهید افزایش یافت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حمله جدید یمنی‌ها به تل‌آویو و ناو هواپیمابر آمریکا (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) رسانه صهیونیستی فاش کرد: ارتش تصمیم دارد رفح را به بخشی از منطقه حائل تبدیل کند حضور ۴۰۰۰ سرباز انگلیسی در عملیات منطقه هند-اقیانوسیه کشته شدن ۹۸ نفر در حادثه ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن
سرخط خبرها

بایدن : در صورت لزوم حملات بیشتری به عراق و سوریه خواهیم داشت

  • کد خبر: ۲۱۰۱۶۰
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۴
بایدن : در صورت لزوم حملات بیشتری به عراق و سوریه خواهیم داشت
رییس جمهور آمریکا روز یکشنبه به صورت رسمی کنگره این کشور را از حملات به عراق و سوریه باخبر ساخت و اعلام کرد که آماده است در صورت لزوم اقدامات بیشتری انجام دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، بایدن روز یکشنبه، نامه ای به رهبران مجلس نمایندگان و سنا ارسال کرد تا آنها را از این حملات مطلع کند.

وی در این نامه ادعا کرد: «نیروهای آمریکا حملاتی علیه تأسیسات و مراکز در سوریه و عراق انجام داده‌اند که توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و گروه‌ها وابسته به آن به عنوان مقر فرماندهی و کنترل، ذخیره‌سازی تسلیحات، آموزش، پشتیبانی لجستیکی و اهداف دیگر استفاده می‌شوند.»

وی ادامه داد: "این حملات برای بازدارندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و گروه های وابسته به آن از انجام یا حمایت از حملات بیشتر علیه نیروها و تأسیسات آمریکا انجام شده و به گونه ای بوده که خطر تشدید تنش را محدود کرده و از تلفات غیرنظامیان جلوگیری کند."

بایدن گفت که دستور حملات را تحت «اختیارات داده شده در قانون اساسی بعنوان فرمانده کل ارتش و رئیس اجرایی» و مطابق با مجوز استفاده از نیروی نظامی در سال ۲۰۰۱ و مجوز استفاده از نیروی نظامی علیه عراق صادر کرده است.

رییس جمهور آمریکا تاکید کرد: «در صورت لزوم، من آماده هستم تا اقدامات بیشتری را از جمله هدف قرار دادن افراد و تأسیسات مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران انجام دهم تا با حملات مداوم علیه نیروها و تأسیسات آمریکایی مقابله کنم.

آمریکا در واکنش به کشته شدن سه سرباز این کشور در پایگاه نظامیان آمریکا در اردن، حملات تازه‌ای را علیه سوریه و عراق آغاز کرده است.

فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه موسوم به سنتکام (CENTCOM) بامداد شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: ساعت ۱۶ به وقت شرق آمریکا (EST) دوم فوریه، نیروهای فرماندهی مرکزی ایالات متحده حملات هوایی را در عراق و سوریه علیه نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و گروه‌های شبه نظامی وابسته به آن انجام دادند.

این در حالی است که شبکه الجزیره قطر به نقل از منابع آگاه اعلام کرد: سپاه یا نیروی قدس در مناطقی که آمریکا بمباران کرده هیچ پایگاهی نداشته است.

سنتکام مدعی شد: نیروهای ارتش ایالات متحده بیش از ۸۵ موضع را با هواپیماهای متعدد از جمله بمب‌افکن‌های دوربرد که از ایالات متحده پرواز کردند، هدف قرار دادند.

مقام‌های آمریکایی گفتند که هواپیماهای نیروی هوایی این کشور از جمله بمب‌افکن‌های بی - ۱ سه هدف را در عراق و چهار هدف در سوریه با ۱۲۵ موشک هدایت‌شونده نقطه‌زن و به مدت بیش از ۳۰ دقیقه موشک باران کردند.

سنتکام همچنین ادعا کرده است که در این حملات هوایی بیش از ۱۲۵ مهمات (بمب) نقطه زن به کار گرفته شد و مراکز فرماندهی و کنترل عملیات‌ها، مقرها و مراکز اطلاعاتی، راکتی و موشکی، انبارهای ذخیره پهپادها و تاسیسات لجستیکی (زنجیره تامین تدارکات و مهمات) گروه‌های تحت حمایت ایران هدف قرار گرفتند.

جمهوری اسلامی ایران عملیات نظامی ایالات متحده را صرفاً تامین کننده اهداف رژیم صهیونیستی دانست و نسبت به خطر گسترش ابعاد و جغرافیای جنگ و درگیری در منطقه هشدار داد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در این باره، گفت: تداوم اینگونه ماجراجویی‌ها تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است و جمهوری اسلامی ایران مجددا بر مسئولیت جامعه جهانی و نیز شورای امنیت سازمان ملل متحد در پیشگیری از حملات غیرقانونی و یکجانبه آمریکا در منطقه و پیشگیری از توسعه دامنه‌های بحران تاکید می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->