ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

رئیسی: انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر، دهه امید است

  • کد خبر: ۲۱۰۲۲۶
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰
رئیسی: انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر، دهه امید است
رئیس جمهور با بیان اینکه انقلاب اسلامی و دهه فجر، دهه امید است، گفت: آنچه که با اعتقاد و باور و با توکل به خدا و اعتماد به نفس پرچمداری آن انجام شد و ملت به دنبال امام حرکت کردند ایجاد یک تحول بود.

به گزارش شهرآرانیوز، در همایش ملی روایت پیشرفت که صبح امروز دوشنبه (۱۶ بهمن) برگزار شد، گفت: موضوع بسیار با اهمیتی که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به تمام ما، بنده به عنوان طلبه خدمتگزار و شما عزیز و فرهیخته تاکید کردند این بود که باید پشرفت‌ها بیان و دیده شود و به نسل نو معرفی شود و عالم امروز باید واقف شود که ما در پرتو انقلاب اسلامی توانستیم گام‌های بلندی را برداریم؛ برای اینکه امید در دل‌ها زنده شود و ارتقا پیدا کند و برای اینکه القاء ناامیدی و یاسی که دشمنان دنبال آن هستند به شکست کشیده شود.

وی افزود: انقلاب اسلامی و دهه فجر دهه امید است؛ آنچه که امام بزرگوار ما با اعتقاد، باور و با توکل به خدا و اعتماد به نفس پرچمداری آن را انجام داد و ملت به دنبال امام حرکت کردند ایجاد یک تحول بود.

رئیسی با بیان اینکه امام تحول خواه، بهترین تعبیری است که رهبر معظم انقلاب از امام (ره) فرمودند، در بخش دیگری از سخنان خود افزود: دشمن تلاش کرد این تحول اتفاق نیفتد و امام تحول و مردم تحولخواه تلاش کردند که این نظام تشکیل شود. دشمنان در دهه اول، دهه دوم بسیار فتنه و توطئه کردند که این نظام تثبیت نشود.

رئیس جمهور ادامه داد: آنچه در منطقه تحت عنوان بیداری اسلامی اتفاق افتاد یک تحول عظیم بود که مردم مسلمان در منطقه اراده کردند مسلمان زندگی کنند. یک بیداری در منطقه و در کشور‌های اسلامی به برکت انقلاب اسلامی اتفاق افتاد؛ شرایط مقاومت و ایستادگی در مقابل رژیم جعلی صهیونیستی عوض شد.

وی با بیان اینکه جریان مقاومت جلوه‌اش بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جلوه دیگر شد و متحول شد، تاکید کرد: جریان مقاومت به نحوی متحول شد که همه ملت فلسطین ایستادگی در مقابل دشمن را دنبال کردند و جنگ سنگ انتفاضه اول، دوم و سوم تبدیل شد به جنگ با موشک؛ این تحول‌ها همه به برکت انقلاب اسلامی پیش آمد و این پرچمی که امام برافراشتند، این نگاه تحولی امام و انقلاب اسلامی روز به روز علی رغم خاص دشمن پیش رفت، به نحوی پیشرفت‌ها چشم گیرم شد، علی رغم تمام تحریم‌ها و تهدید‌ها که رسماً دشمن اعلام کرد فشار‌های حداکثری بر جمهوری اسلامی ایران بی اثر شده است؛ رسماً اعلام کردند که هیچ کدام از این فشار‌ها نظام جمهوری اسلامی ایران را نتوانسته متوقف کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: نه جریان منافقین، توطئه‌ها، فتنه‌ها، تهدید‌ها و نه تحریم‌ها ملت ما و این قطار پیشرفت را نتوانست باز بدارد و همواره این قطار پیشرفت در حال حرکت بود و به اعتراف همه هیچ زمان از حرکت باز نایستاد.

رئیسی ادامه داد: امروز خیلی از رؤسای کشور‌ها که از پارک‌ها علم و فناوری ما بازدید می‌کنند و نوآوری‌ها را می‌بینند، می‌گویند چگونه با این همه محدودیت‌ها توانسته اید پیشرفت داشته باشید؛ این پیشرفت‌ها به برکت حضور مردم، هدایت‌های رهبری فرزانه انقلاب اسلامی و برکت اراده پولادین جوانان عزیز و زنان و مردان ما در جامعه ما ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال معکوس جلوه دادن نقاط ضعف و پیشرفت ماست، افزود: دشمن با امپراطور رسانه‌ای و خبری‌اش دنبال این است که نقاط قوت و پیشرفت ما را به نحو دیگری جلوه دهد و با شایعات و جو سازی‌ها و فضاسازی‌ها به دنبال این است که نقاط کاستی و ضعف را بزرگنمایی کند؛ دنبال این است که رشادت‌ها، شجاعت‌ها و ایستادگی‌ها و بسیاری از مظاهر پیشرفت را در روح و جان و روان جامعه ما وجود دارد که به تصویر کشیدن آن امکان‌پذیر نیست، تبدیل کند امید‌ها را به یأس، پیشرفت‌ها و نقاط قوت را آنقدر بد جلوه دهد که نقاط پیشرفت قوت را به نقاط ضعف معرفی شود.

رئیس جمهور تاکید کرد: اگر روایت نکنیم روایتمان خواهند کرد، اگر روایت صادقانه‌ای از آنچه که از پیشرفت‌ها کشور دارد انجام نشود دیگران به نحوی روایت خواهند کرد که با واقعیت بسیار فاصله دارد.

رئیس جمهور ادامه داد: بیانیه گام دوم گزارش کاملی‌است از پیشرفت‌های کشور و ارائه یک واقعیت‌هایی از انقلاب شکوهمند اسلامی و در عین حال ارائه راهکار‌هایی برای رفع مشکلات کشور؛ یک سند کاملی‌است برای اینکه انسان بتواند واقعیت‌ها را در این بیانیه ببیند و در عین حال ببیند چه باید در گام بعدی کرد.

وی افزود: آنچه انقلاب اسلامی امام بزرگوار ما و مردم ما ۲۲ بهمن ۵۷ فریاد می‌زدند برای آزادی قدس شریف برای حمایت از فلسطین امروز گفتمان همه دنیا شده است؛ حقانیت این نگاه و حقانیت این موضع برای همه جهانیان روشن شده است.

رئیسی با بیان اینکه پیشرفت‌های ایران اسلامی به برکت حضور مردم، هدایت‌های رهبر معظم انقلاب و به برکت اراده پولادین جوانان عزیز و زن و مرد ایرانی حاصل شده است، گفت: بیان پیشرفت‌ها امید را در دل مردم زنده می‌کند، دشمن با امپراطوری رسانه‌ای و خبری خود به دنبال معکوس جلوه دادن نقاط ضعف و پیشرفت کشور است.

وی با تاکید بر اینکه دشمن با شایعات و جوسازی و فضاسازی به دنبال بزرگنمایی نقاط ضعف است، خاطر نشان کرد: به طوری که در ذهن برخی، نقاط پیشرفت به عنوان نقاط ضعف تلقی شود. دشمن به دنبال تبدیل کردن امید‌ها به یاس است؛ قصد دارد رشادت‌ها، ایستادگی‌ها و بسیاری از مظاهر پیشرفت را که در روح و جان و روان جامعه ما وجود دارد را تاریک جلوه دهد. اگر نبودند کسانی که حادثه عاشورا را خوب معرفی کنند و ابعاد آنرا بیان کنند، معلوم نبود که نسل‌ها و عصر‌های بعد از عاشورا مطلع می‌شدند یا خیر.

رئیس جمهور بیان کرد: در جنگ اراده ها، اراده ملت ایران بر مستکبران پیروز شده است و این پیروزی را باید روایت کرد تا آن‌ها روایت نکنند؛ اگر روایت نکنیم، روایت می‌شویم. باید صاحبان فهم و درک، صاحبان سخن و بیان و صاحبان قلم تلاش کنند روایتگری آنچنانی که باید بشود؛ چون ما در جنگ روایت‌ها قرار داریم همچنان که در جنگ اراده‌ها هستیم.

وی درادامه تاکید کرد: در جنگ و ستیز اراده ها، اراده ملت ایران پیروز شد، اما در جنگ روایت‌ها مثلا در ماجرای به این واضحی فلسطین می‌بینید که بر همه دنیا واضح است، اما روایتگری از این جریان را ببینید که چگونه صورت می‌گیرد. جریان فلسطین را دارند از ۷ اکتبر تحلیل می‌کنند؛ جریان فلسطین از ۷ اکتبر تحلیل نمی‌شود بلکه ۷۵ سال ستم بر ملت فلسطین است یک نقطه آن ۷ اکتبر است.

رئیسی گفت: جریان صهیونیستی تمام خبرگزاری‌های مؤثر و پلتفرم‌های اثرگذار در دنیا که مشتری زیادی دارند در خدمت گرفت تا روایتگری را تغییر دهد این را من به عنوان خبر می‌گویم که بسیار تلاش کرد تا روایت خود را به جوامع منتقل کند، اما از بس که مسأله فلسطین روشن است، نتوانستند کاری کنند. مثل قضیه حاج قاسم سلیمانی است که عکس و اسمش ممنوع است؛ اوایل اینگونه نبود، اما بعد دیدند که نام حاج قاسم خودش دارد در دنیا حاج قاسم‌ها تولید می‌کند لذا عکس و سخن و بیان خاطرات از او ممنوع شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->