افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سفیر ایران از سفر وزیر صنعت به کابل خبرداد ادامه غیبت ناشران افغانستانی در نمایشگاه کتاب تهران طالبان فدراسیون شطرنج افغانستان را تعلیق کردند وزارت کار جریمه به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز را اعلام کرد توضیحات محمدکاظم کاظمی درباره چالش‌های زبان فارسی در افغانستان + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیاتی از نشست دوحه با موضوع افغانستان

  • کد خبر: ۲۱۰۳۱۵
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۲
جزئیاتی از نشست دوحه با موضوع افغانستان
درحالی‌که هنوز فهرست شرکت‌کنندگان در نشست دوحه برای افغانستان نهایی نشده است، منابع خبری از اختصاص ۶ کرسی برای زنان افغان خبر می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست بین‌المللی دوحه برای افغانستان با دعوت از طالبان در حالی قرار است دو هفته دیگر برگزار شود که هنوز فهرست نمایندگان کشور‌ها و سازمان‌های بین‌المللی در این نشست نهایی نشده است.

به گفته منابع، در نشست دوحه ۶ کرسی برای زنان افغانستان در نظر گرفته شده است، اما هنوز مشخص نیست این زنان چه کسانی هستند و چگونه انتخاب خواهند شد.

سازمان ملل اعلام کرده است این نشست به‌منظور بحث درباره چگونگی افزایش مشارکت بین‌المللی به شیوه‌ای منسجم‌تر، هماهنگ‌تر و سازنده‌تر با افغانستان برگزار می‌شود.

پیش از این نیز «رزا اوتونبایوا» رئیس یوناما و نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در افغانستان طی دیدار با «امیرخان متقی» وزیر خارجه طالبان بار دیگر خواستار حضور طالبان در نشست قطر شده بود.

متقی در این دیدار تصریح کرد کابل پس از روشن شدن ترکیب و دستورکار نشست دوحه درباره حضور در این نشست تصمیم خواهد گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->