رکب درویش به یحیی گل‌محمدی | بیفوما در پرسپولیس ماجرای حضور ستاره میلان در استقلال چیست؟ جباری: بابایی از همان اول ریشه استقلال را می‌زد| جویباری ماشین امضا است ناراحتی سرمربی پرسپولیس از عملکرد باشگاه در نقل و انتقالات کارتال به یک دلیل آل‌کثیر را نمی‌خواهد رضایت مربیان ترک پرسپولیس از آمادگی سروش و امیری گولسیانی می‌ماند، کنعانی می‌رود| انقلاب در دفاع پرسپولیس؟ حرف آخر کارتال: گندوز به کارم نمی‌آید تغییر ساعت مسابقات هفته پایانی لیگ برتر آماده‌باش جباری به بازیکنان استقلال | باانگیزه و باقدرت مقابل سپاهان بازی می‌کنیم دنیامالی: با «ورزش و جوانان» روابط ایران-یونان را توسعه می‌دهیم رفیعی در دسترس کارتال تراکتور در اهواز جام می‌گیرد واکنش باشگاه استقلال به مذاکره با بیرانوند تراکتور برترین تیم ایران در رنکینگ جهانی ماجرای صحبت‌های سردار آزمون درباره ایرانی نبودنش چیست؟ دنیامالی هم میزبانی مشهد را تأیید کرد توتومرکاتو: حالا یک طارمی جدید داریم چشمی هم بازی با سپاهان را از دست داد؟
سرخط خبرها

داستان ممنوع‌المصاحبه شدن بازیکنان استقلال چیست؟

  • کد خبر: ۲۱۰۳۲
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۸
داستان ممنوع‌المصاحبه شدن بازیکنان استقلال چیست؟
مدیر رسانه باشگاه استقلال با انتشار پستی در اینستاگرام توضیحاتی درباره بحث ممنوع‌المصاحبه شدن بازیکنان این تیم ارائه داد.
به گزارش شهرآرانیوز، باتوجه به اینکه مطرح شده بود بازیکنان تیم فوتبال استقلال از سوی باشگاه ممنوع‌المصاحبه هستند، به همین منظور مدیر رسانه آبی‌پوشان متنی را در صفحه اجتماعی خود مننتشر کرد تا توضیحات بیشتری را درباره بحث پیش آمده ارائه کند.
 
داستان ممنوع‌المصاحبه شدن بازیکنان استقلال چیست؟

سررشته‌داری مدیر رسانه باشگاه استقلال با انتشار این متن تنها خواستار این شده تا با شرایط بیماری کرونا که بر کشور حاکم است، فعلا آبی‌ها مصاحبه‌ای نداشته باشند تا وضعیت بهتر شود.

به این ترتیب ممنوع‌المصاحبه‌ای استقلالی‌ها با متن مدیر رسانه آبی‌ها درست نخواهد بود و این مدیر آبی پوش تنها خواستار این شده که برای مصاحبه به بازیکنان فرصت بیشتری داده شود.
 
منبع: باشگاه‌خبرنگاران‌جوان
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->