توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وحیدی: انتخاباتی پرشور خواهیم داشت | احزاب، فعالیت‌های خود در انتخابات ۱۱ اسفند را گسترده‌تر کنند

  • کد خبر: ۲۱۰۷۱۹
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
وحیدی: انتخاباتی پرشور خواهیم داشت | احزاب، فعالیت‌های خود در انتخابات ۱۱ اسفند را گسترده‌تر کنند
وزیر کشور با بیان اینکه مجلس قوی به ایرانی قوی کمک می‌کند و مشارکت گسترده موجب می‌شود تا مجلسی قوی شکل گیرد، گفت: قطعا انتخاباتی پرشور خواهیم داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی ظهر امروز در بدو ورود به بجنورد در جمع خبرنگاران استان خراسان شمالی درباره آخرین وضعیت برگزاری انتخابات اظهار داشت: نقطه عطف کاری احزاب در انتخابات است و باید در این انتخابات، هم در تبیین ضرورت و هم در دعوت از هواداران برای مشارکت بیشتر دعوت کنند و قطعا انتخاباتی پرشور خواهیم داشت.

وی با تقدیر از نقش صدا و سیما در ایجاد کانال‌های تبلیغاتی افزود: طراحی ۲۰۰ کانال صدا و سیما فرصت مناسبی را برای شناخت داوطلبان فراهم کرده و نیازی به هزینه گسترده داوطلبان نیست و مناظره‌ها نیز از کار‌های ارزشمندی است تا داوطلبان نظرات خود را بیان کنند.

وحیدی گفت: مشارکت انتخاباتی معطوف به احزاب نیست، ولی این رویداد مهم سیاسی بهار احزاب محسوب می‌شود انتظار داریم تا تمامی احزاب فعالیت خودشان را در این زمینه گسترده‌تر کنند. انتخابات فرصت کم نظیری برای تصمیم‌گیری‌های کشور و نقطه تحولی مهمی به شمار می‌رود و باید همه در آن مشارکت داشته باشند.

وزیر کشور ادامه داد: مجلس قوی به ایرانی قوی کمک می‌کند و مشارکت گسترده موجب می‌شود تا مجلسی قوی شکل گیرد.

براساس این گزارش وزیر کشور در سفر یکروزه خود به خراسان شمالی طرح تولید شمس آلومینا در شهرستان گرمه و پروژه علاج بخشی سد بیدواز اسفراین را افتتاح خواهد کرد سپس با حضور در بجنورد در جلسه ستاد انتخابات استان شرکت خواهد کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->