آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موافقت کنگره آمریکا با فروش اف ۱۶ به ترکیه

  • کد خبر: ۲۱۱۲۷۱
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۲
موافقت کنگره آمریکا با فروش اف ۱۶ به ترکیه
کنگره آمریکا با درخواست ترکیه برای خرید جنگنده اف-۱۶ به ارزش ۲۳ میلیارد دلار موافقت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، کنگره ایالات متحده، موافقت خود را با فروش ۴۰ فروند جنگنده پیشرفته اف-۱۶ و نوسازی ۷۹ فروند دیگر از نسل قدیمی‌تر همین جنگنده‌ها به ترکیه موافقت کرد. به این ترتیب، روند بررسی ۱۵ روزه قانونی مقرر شده بدون هیچ گونه مانعی برای توقف فروش تکمیل شد. اکنون هیچ مانعی برای آغاز فرآیند فروش بین نهاد‌های مربوطه وجود ندارد.

جفری فلیک، سفیر آمریکا در آنکارا در خصوص موافقت کنگره با فروش اف-۱۶ به ترکیه در شبکه ایکس نوشت: تصمیم کنگره آمریکا برای فروش ۴۰ فروند هواپیمای جدید و ۷۹ فروند هواپیمای مدرنیزه شده اف-۱۶ به ترکیه، گامی مهم برای آینده است.

وی در این پیام نوشت: ناوگان اف-۱۶ ترکیه برای ناتو اهمیت حیاتی دارد و این اقدام همکاری متحدان را در آینده تضمین می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->