موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

مهدی طارمی به اینتر پیوست + عکس و جزئیات

  • کد خبر: ۲۱۱۴۷۲
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۱
مهدی طارمی به اینتر پیوست + عکس و جزئیات
مهدی طارمی پس از کش و قوس‌های فراوان به اینتر پیوست.

به گزارش شهرآرانیوز، کار پیوستن مهدی طارمی به اینتر تمام شده است. این بازیکن پیش قرارداد نیز با نراتزوری امضا کرده و قرارداد رسمی نیز در ماه ژوئن و پس از انجام تست‌های پزشکی به امضای نهایی می‌رسد. این خبری است که توسط بزرگترین خبرنگار بازار نقل و انتقالات فوتبال دنیا اعلام شده است.

فابریتزیو رومانو دقایقی پیش با انتشار عکسی از مهدی طارمی در لباس نراتزوری نوشت: اینتر اکنون تست‌های پزشکی را برای مهدی طارمی رزرو کرده است تا به عنوان بازیکن آزاد در ماه ژوئن به این تیم ملحق شود.

او در ادامه توئیت خود نوشت: توافق شفاهی با طارمی از یک ماه پیش برقرار است. قرارداد تا ژوئن ۲۰۲۶ اعتبار دارد که شامل گزینه‌ای برای تمدید آن برای یک سال بیشتر است. قرار است که این قرارداد امضا شود.

طارمی که تابستان گذشته تا آستانه پیوستن به میلان پیش رفته بود، در نهایت به دلیل برخی عدم توافقات بر سر دستمزد واسطه‌های این انتقال، منتفی شد تا او به حضورش در لباس پورتو ادامه دهد و حالا این مهاجم بوشهری پس از یک سال، راهی تیم رقیب می‌شود.

پیش از این، نیکولو اسکیرا خبرنگار روزنامه گاتزتا اعلام کرده بود که طارمی بابت حضور در اینتر، سالیانه دستمزدی ۳ و نیم میلیون یورویی یعنی بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان را در سال دریافت می‌کند.

مهدی طارمی به اینتر پیوست + عکس

رسانه‌های ایتالیایی عنوان کرده بودند که طارمی قرار است جانشین الکسیس سانچزی شود که در پایان فصل اینتر را ترک خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->