پایان یک قهر سه ساله پدر و دختر در برنامه تلویزیونی دمتون گرم «لاک‌پشت و حلزون» از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) روی پرده می‌رود+ پوستر نظر کاربران درباره فصل اول سریال وحشی چیست؟ فیلم سینمایی «تکاب» تابستان ۱۴۰۴ اکران می‌شود زهره حاتمی، داستان‌نویس پیشکسوت، درگذشت + علت فوت نمایش ۴ فیلم کمدی در شبکه نمایش + زمان پخش سریال خارجی «باج» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش نرگس آبیار رئیس هیئت داوران جشنواره فیلم‌های بشردوستانه TRT شد صدور پروانه ساخت برای سام قریبیان و سعید سهیلی اولین اطلاعات از فصل دوم سریال «وحشی» + تعداد قسمت‌های فصل جدید درباره «شاپور قریب»؛ کارگردان جریان‌ساز سینمای اجتماعی ایران هم‌زمان با سالروز درگذشتش تغییر شکل عجیب کریستین بیل برای فیلم «مدِن»+ عکس خودنمایی مدیران، آفت برگزاری جشنواره‌های هنری است نگاهی به بازار نشر در هفته گذشته (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | «صاد»، حرف تازه سعید تشکری «پدر، مادر، خواهر، برادر» جیم جارموش در راه جشنواره ونیز اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره هنری زنان و خانواده را بشناسید فیلم کوتاه راننده تاکسی در راه بلغارستان آمار فروش سینما‌های کشور در هفته گذشته (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | گیشه در تسخیر «صددام»
سرخط خبرها

جایزه بهترین فیلم سال حلقه منتقدان ونکوور به «آناتومی یک سقوط» رسید

  • کد خبر: ۲۱۱۶۰۲
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
جایزه بهترین فیلم سال حلقه منتقدان ونکوور به «آناتومی یک سقوط» رسید
حلقه منتقدان فیلم ونکوور، فیلم رازآلود «آناتومی یک سقوط» را به عنوان بهترین فیلم سال معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درام دادگاهی و فرانسوی «آناتومی یک سقوط»، جایزه بهترین بازیگر زن را نیز برای «ساندرا هولر» به ارمغان آورد و در شاخه بهترین فیلم نیز «اپنهایمر» ساخته کریستوفر نولان و «منطقه مورد علاقه» اثر جاناتان گلیزر را شکست داد.

«آناتومی یک سقوط» که نخستین نمایش جهانی خود را در جشنواره کن سال گذشته میلادی تجربه کرد و جایزه نخل طلای بهترین فیلم را به خود اختصاص داد، یکی از فیلم‌های موفق فصل جوایز سینمایی بوده و در پنج شاخه از جوایز اسکار نامزد دریافت جایزه است و پیش از این جایزه بهترین فیلم جوایز لومیر فرانسه و جایزه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان گلدن گلوب را نیز از آن خود کرده است.

این فیلم در نظرسنجی نشریه ایندی وایر بر اساس نظرسنجی از ۱۵۸ منتقد و روزنامه نگار از سراسر چهان در رتبه هفتم برترین فیلم‌های سال ۲۰۲۳ قرار گرفت و جایزه بهترین فیلم و کارگردانی جوایز فیلم اروپا را نیز دریافت کرده است.

داستان این فیلم با بازی ساندرا هولر، سوان آرلو، میلو ماچادو و ... درباره یک نویسنده آلمانی است که پس از مرگ شوهرش در برف، گیر می‌کند و در شرایطی مرموز به جرم قتل همسرش دستگیر می‌شود و سعی می‌کند در طول دادگاه بی گناهی خود را اثبات کند.

این فیلم که به طرز عجیبی از سوی سینمای فرانسه برای رقابت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۴ انتخاب نشد، شانس خود را در دیگر شاخه‌های این جوایز از بهترین فیلم، کارگردانی، بازیگر زن، فیلمنامه و تدوین جستجو می‌کند.

در دیگر بخش‌های جوایز سالانه حلقه منتقدان ونکوور، نولان جایزه بهترین کارگردانی را برای «اوپنهایمر» دریافت کرد و همچنین رابرت داونی جونیور نیز، جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را برای این فیلم دریافت کرد.

فیلم «جاماندگان» به کارگردانی الکساندر پین جایزه بهترین نقش اصلی مرد را برای پل جیاماتی به دست آورد و درام دلخراش «منطقه مورد علاقه» به کارگردانی جانتان گلیزر هم بهترین فیلم بین‌المللی شناخته شد، در حالی که منتقدان ونکوور جایزه بهترین فیلمنامه را به فیلم «باربی» دادند و «کشت یک ببر» هم به عنوان بهترین مستند سال ۲۰۲۳ انتخاب شد.

«قاتلان ماه کامل» به کارگردانی مارتین اسکورسیزی و «بیچارگان» از یورگوس لانتیموس هر کدام با دو نامزدی وارد جوایز حلقه منتقدان فیلم ونکوور شدند و دست خالی به خانه رفتند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->