آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایان ترافیک در انتهای بلوار وکیل آباد/تعریض پل پرتویی با اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی

  • کد خبر: ۲۱۱۸۷
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۹
پایان ترافیک در انتهای بلوار وکیل آباد/تعریض پل پرتویی با اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی
معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: پروژه تعریض پل پرتوی وجاده دسترسی به شاندیز که با اعتبار حدود ۱۰ میلیارد تومان درحال اجرا است طبق وعده داده شده آماده و فردا ۲۶ اسفند زیر بارترافیکی قرار خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، خلیل الله کاظمی افزود: یکی از چالش‌های ترافیکی مشهد به ویژه در ایام تعطیل ترافیک سنگین انتهای بولوار وکیل آباد و پل پرتوی است که با توجه به این موضوع و تاکیدات شهردار و شورای شهرطرح تعریض انتهای بولوار وکیل آباد و پل شهید پرتوی دردستورکارقرارگرفت.


وی با بیان این که تعریض انتهای بولوار وکیل آباد و پل شهید پرتوی درسه بخش اجرا می‌شود، اظهارکرد: در بخش اول تعریض بولواراز زیرگذرابتدای بولوار شهید برونسی ازسمت آیلند وسط شروع وتا پل شهید پرتوی ادامه خواهد یافت.


کاظمی اضافه کرد: بخش دوم پروژه نیز تعریض پل شهید پرتوی است که در مسیر رفت دوطرف پل تعریض و درمسیر برگشت ضلع جنوبی پل تعریض خواهد شد.


معاون عمران، حمل و نقل وترافیک شهرداری مشهد تصریح کرد: بخش سوم پروژه نیز احداث جاده دسترسی به شاندیز بعد از پل پرتوی است تا خودرو‌هایی که قصد رفتن به شاندیز را دارند از پل پرتوی تعیین مسیر کنند.

 

وی با اشاره به این که درکنار این سه بخش تعدادی اصلاح هندسی نیزدر این محل انجام خواهد شد، ادامه داد: اصلاحات هندسی برنامه ریزی شده در خصوص ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی در انتهای بولوار وکیل آباد درمجاورت قطار شهری انجام می‌شود.


وی به ایجاد فضای سبز بعد از پل پرتوی اشاره کرد و گفت: ۵ هکتار زمین درحاشیه جاده درحال احداث دسترسی به شاندیز بعد از پل پرتوی وجود دارد که برای ایجاد و توسعه فضای سبزدراختیار سازمان پارک‌ها و فضای سبزقرارداده شده است.


گفتنی است، فاز دوم پروژه نیز که از اواسط فروردین یا اوایل اردیبهشت سال ۹۹ آغاز خواهد شد پل شهید پرتوی در مسیر برگشت تعریض و جاده دسترسی از شاندیز به بولوار وکیل آباد احداث خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->