محمدباقر قالیباف وارد ژنو شود خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴) اولتیماتوم ترامپ برای پایان جنگ روسیه کاهش یافت ایران: با هرگونه تلاشی برای تضعیف حاکمیت ملی سوریه مخالفت می‌کنیم نامه آیت‌الله نوری‌همدانی به دست رهبر کاتولیک‌های جهان رسید ۶ نظامی صهیونیست در یک حادثه امنیتی در غزه زخمی شدند (۶ مرداد ۱۴۰۴) قطع بی ضابطه برق صدای نماینده مجلس را هم درآورد: تا تحقق کامل عدالت در توزیع برق دست از پیگیری نخواهم کشید وزیر کشور با خانواده شهیدان شادمانی، ربانی و محرابی دیدار کرد محور‌های رایزنی پوتین و نتانیاهو ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: وضعیت فعلی غزه نماد ساختار ناعادلانه حاکم بر جهان است

  • کد خبر: ۲۱۱۸۹۶
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۱
رئیس‌جمهور: وضعیت فعلی غزه نماد ساختار ناعادلانه حاکم بر جهان است
رئیس‌جمهور وضعیت فعلی غزه را نماد و آینه تمام نمای ساختار ناعادلانه فعلی حاکم بر جهان دانست و گفت: نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت در حال وقوع در غزه ضرورت همکاری برای جایگزینی ساختار ناعادلانه فعلی با نظمی عادلانه را بیش از پیش ضروری ساخته است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر چهارشنبه در دیدار «رستم مینیخانوف» رئیس جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه، با اشاره به ظرفیت‌های متقابل ایران و روسیه به ویژه جمهوری تاتارستان برای ارتقای سطح همکاری‌ در عرصه‌های مختلف اقتصادی، صنعتی، علمی، فعالیت‌های دانش‌بنیان و گردشگری، اجرای موافقتنامه اقتصادی کشورهای منطقه اوراسیا را زمینه‌ای مناسب برای گسترش بیش از پیش روابط فیمابین دانست.

رئیس‌جمهور با اشاره به نقش رئیس جمهوری تاتارستان در مدیریت استراتژیک روابط فدراسیون روسیه با جهان اسلام، بر بهره‌گیری از این ظرفیت در همکاری‌های بین‌الادیانی و آموزش‌های دینی در حوزه معرفی اسلام ناب و ارتقای هر چه بیشتر روابط روسیه با جهان اسلام تاکید کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط اقتصادی با همه جمهوری‌های ذیل فدراسیون روسیه از جمله تاتارستان آمادگی کامل دارد.

آیت الله رئیسی روابط راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در کنار نگاه مشترک دو کشور در عرصه‌های دوجانبه‌ای، منطقه‌ای و بین‌المللی را از دیگر زمینه‌های مساعد برای گسترش روابط ایران با روسیه و نیز جمهوری تاتارستان عنوان کرد و گفت: نفی یکجانبه‌گرایی، حفظ استقلال و ایستادگی مقابل نظام سلطه از جمله رویکردهای مشترک ایران و روسیه و بستری مناسب برای نزدیکی روابط دو کشور محسوب می‌شوند.

رئیس‌جمهور وضعیت فعلی در غزه را نماد و آینه تمام نمای ساختار ناعادلانه فعلی حاکم بر جهان دانست و افزود: نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت در حال وقوع در غزه ضرورت همکاری برای جایگزینی ساختار ناعادلانه فعلی با نظمی عادلانه را بیش از پیش ضروری ساخته است.

قدردانی رئیس جمهوری تاتارستان از توجه رئیسی به تقویت روابط و همکاری‌های منطقه‌ای

«رستم مینیخانوف» رئیس جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه نیز در این دیدار با سپاسگزاری از توجه دکتر رئیسی به تقویت روابط و همکاری‌های منطقه‌ای، با ارائه گزارش مفصلی از برنامه‌های سفر خود به تهران، برگزاری نمایشگاهی از محصولات ایرانی در جمهوری تاتارستان و دیگر جمهوری‌های روسیه را خواستار شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->