بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | دیگنیتی از ۲ میلیارد تومان فراتر رفت صاحب‌خانه‌ها چگونه می‌توانند وام ۲۸۰ میلیون تومانی بگیرند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانه‌شان را از خانوار جدا کنند عرضه‌کنندگان بورس پرقدرت ظاهر شدند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) یارانه نقدی خردادماه ۱۴۰۴ چه زمانی واریز می‌شود؟ + جدول عبده تبریزی: کمبود نقدینگی، سرآغاز چالش‌های جدی و انحراف از مسیر صحیح است بررسی قیمت پرطرفدارترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان منفی دلار در کانال ۸۲ هزار تومان مرخصی کارگران و کارمندان برای تولد فرزندان دوقلو و بیشتر چقدر است؟ اعلام شرایط واردات بنزین سوپر | تأکید بر اصلاح قیمت‌گذاری بنزین و مالیات بر ارزش افزوده گلایه کامیون‌داران، از افزایش تورم در برابر درآمد ثابت تا نبود حمایت‌های اجتماعی و بازنشستگی بررسی قیمت بلیت هواپیمای تهران- مشهد در آستانه روز عرفه و عید سعید قربان ۱۴۰۴ | قیمت نجومی بلیت تا ۸ میلیون تومان! تغییر آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور در اتاق بازرگانی ایران | کار در معادن، دیگر سخت و زیان‌آور نیست؟ آیا سود سهام عدالت تا آخر خردادماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود؟ نرخ دام زنده در آستانه عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) عرضه‌اولیه یک شرکت خراسانی یکشنبه هفته آینده در فرابورس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات عرضه‌اولیه «نان» استاندار خراسان رضوی: چالش‌های امروز، نتیجه تصمیمات سیاسی در حوزه اقتصاد است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی چند؟ رشد ۴۰ درصدی قیمت لبنیات | مجوز قیمت‌گذاری آزاد به شرکت‌ها داده شده است رئیس سازمان اداری و استخدامی از ۲ تغییر در آزمون‌های استخدامی خبرداد شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب در حال عرضه است گازوئیل بی کیفیت، ضربه مهلک به تولید صنعت سیمان خراسان رضوی، اسیر ناترازی انرژی جشنواره فرزند اولی‌های نیروی هوایی ارتش در مشهد برگزار شد نان حلال بازار، رزق پربرکت شهادت| یادواره ۳۰۰۰ شهید اصناف خراسان رضوی برگزار شد وزارت صمت دستور پزشکیان را اجرا کرد | تأمین برق مصرفی با پنل خورشیدی
سرخط خبرها

یارانه کدام خانوارها قطع شده است؟ (۲۸ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۲۰۸۲
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۱
یارانه کدام خانوارها قطع شده است؟ (۲۸ بهمن ۱۴۰۲)
رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان با اشاره به بروز رسانی اطلاعات جدید اقتصادی خانواده‌ها پس از دو سال گفت: یارانه هیچ خانواده‌ای حذف نشده، فقط دهک بندی‌ها تغییر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا محمدی در مصاحبه با رادیو از بروز رسانی اطلاعات رفاه ایرانیان و اعمال داده‌های جدید اقتصادی خانواده‌ها پس از دو سال خبر داد و گفت: خبر‌هایی همچون حذف سه دهک و.. شایعه است، ما بعد از دو سال در ماه گذشته، داده‌ها و اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان را بروزرسانی کردیم، یارانه هیچ عزیزی در این ماهی که هستیم حذف نشده است.

وی افزود: برخی موارد استثنا هم وجود دارد مثل این که شماره بانکی آن‌ها با مشکل مواجه می‌شود یا به دلایل فوت سرپرست خانواده یارانه به صورت خودکار قطع می‌شود. دیگر اعضای خانواده باید با مراجعه به پلیس +۱۰ مشکلشان را حل کنند تا مجدد یارانه آن‌ها برقرار شود. خیلی از افراد در سال گذشته و سال جاری مراجعه می‌کردند و به دهک شان اعتراض داشتند ما با شاخصه‌های خودمان بهبود‌هایی حاصل و نهایتا داده‌ها بروزرسانی و خیلی افراد مشکلشان مرتفع شد.

محمدی با تاکید بر این که در این بروزرسانی یارانه‌ای حذف نشده خاطرنشان کرد: اگر برخی خانواده‌ها به دهک شان اعتراض داشته باشند، می‌توانند به سامانه حمایتی ما مراجعه کنند هم دهکشان را ببینند و هم اعتراض شان را ثبت کنند، تا به مشکل آن‌ها رسیدگی شود. ما سعی می‌کنیم در شاخص‌هایی که به کار می‌گیرم یا از روش‌های وسع سنجی استفاده می‌کنیم و... جهت جلوگیری از مشکلات احتمالی از هوش مصنوعی استفاده کنیم. اما قانون ما را مکلف کرده که هر شش ماه یکبار اطلاعات و داده‌ها بروزرسانی شود.

به گفته رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان، دهک شاخص اقتصادی نیست، بحث نسبی و جمعیتی است، بر اساس شاخصه‌ها این‌ها را رتبه بندی و به ده قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم که خانواده‌ها در کدام قسمت قرار بگیرند تا خیلی از دستگاه‌ها با توجه به ماموریت هایشان با توجه به دهک‌های خانواده‌ها خدماتی را به آن‌ها ارائه دهند.

محمدی تاکید کرد: بر اساس برنامه دولت به هیچ عنوان قصد حذف یارانه هیچ خانوار ایرانی را نداریم و هر آنچه که در خبر‌ها به آن‌ها اشاره می‌شود، صحیح نیست و دهک‌ها حذف نشده و یارانه خانواده‌ها حذف نمی‌شود. علاوه بر این؛ وقتی دهک‌ها را اعلام کردیم و داده‌ها را بروزرسانی کردیم تا شش ماه دیگر جابه جایی نخواهیم داشت، اما اگر خانواده‌ای در رفتار مالی شان تغییراتی داشته باشند، می‌توانند در سامانه تغییرات را ثبت کنند تا در دهک بندی بعدی لحاظ شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->