واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

حضور یک میلیون نفر در شعب اخذ رأی برای برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند

  • کد خبر: ۲۱۲۱۰۷
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۸
حضور یک میلیون نفر در شعب اخذ رأی برای برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند
وزیر کشور از حضور یک میلیون نفر در شعب اخذ رای برای برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در همایش چهار هزار نفری مجریان انتخابات اظهار داشت: امروز امانتدار انتخابات هستیم و این امانت بزرگ در دستان شما مجریان و عزیزانی است که در سر شعبه‌ها حضور دارند.

وی با بیان اینکه حدود یک میلیون نفر در کشور اعم از مجریان - که در شعب هستند- و هیات‌های ناظر و عزیزان انتظامی در شعب اخذ رای حضور دارند و این حماسه بزرگ توسط مردم عزیز ما رقم خواهد خورد، گفت: ما در شرایط بسیار حساسی - از اتفاقاتی که در جهان رخ می‌هد- هستیم و امروز همه توجهات به ملت ایران و حرکت بزرگ ملت ما دوخته شده است. ملت بزرگی که حماسه‌ها آفریده است.

وزیر کشور ادامه داد: امروز حرکت بزرگ انقلاب اسلامی در جهت برانگیختگی همان مستضعفانی است که قرآن بزرگ ما منت وراثت زمین را به آن‌ها داد و گفت ما آن‌ها را وارثان زمین می‌کنیم. این انقلاب برآمده از ندای مستضعفین و ندای مظلومان تاریخ و کسانی است که در طول زمان له شده اند و توجهی به آن‌ها نشده است و این انقلاب با صدور پیام خود در جهان، امروز طلایه‌دار حرکت مستضعفان و مظلومان برای احقاق حق است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->