ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است
سرخط خبرها

باقری: تنش‌زدایی سیاست‌ ما در رابطه با کشور‌های همسایه است

  • کد خبر: ۲۱۲۴۰۸
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
باقری: تنش‌زدایی سیاست‌ ما در رابطه با کشور‌های همسایه است
معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت که لازمه خروج آمریکا از منطقه این است که پیوند دوستانه، برادرانه و ناگسستنی با کشور‌های همسایه داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان اظهار کرد: دولت با کشور‌های همسایه یک تعامل راهبردی دارد و شخص رئیس‌جمهور در قامت یک رئیس دولت فعال در عرصه سیاست خارجی و مناسبات بین‌المللی و دیپلماسی توانستند گره‌های بسیار مهمی را در مناسبات‌مان با کشور‌های همسایه بگشایند.

وی ادامه داد: از جمله کشور‌هایی که با آن روابط خوب داشته و خواهیم داشت آذربایجان است. آذربایجان پیوند‌های تاریخی و تمدنی و مذهبی ناگسستنی با ما دارد و در این عرصه بسیار مناسبات رو به جلو و پیشرفتی داریم و این نگاه دولت به همسایگان نشان می‌دهد اراده جدی در نظام برای تعامل هم‌افزا با کشور‌های منطقه و همسایه وجود دارد و حضرت آقا دو بار در سخنان علنی‌شان سیاست دولت آقای رئیسی را تمجید و تعریف کردند که باید با همسایگان پیوند ناگسستنی ایجاد شود و حضرت آقا حتی تاکید داشتند که مشکلات‌مان باید با همسایگان حل شود.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: ما باید در مقابل کشور‌های دیگر رهیافت‌مان تهدید زدایی باشد، اما در رابطه با کشور‌های همسایه سیاست‌مان تنش زدایی است و قطعا اجازه نمی‌دهیم بیگانگان بخواهند از شکاف‌های احتمالی که بین ما و برخی همسایگان وجود دارد استفاده کنند و با تحکیم پیوند‌های راهبردی با کشور‌های همسایه از جمله آذربایجان اراده جدی داریم منطقه‌ای با ثبات توام با همکاری و امنیت جمعی ایجاد کنیم و آن نگاهی که حضرت آقا دارند که آمریکا باید از منطقه برود بسترش فراهم شود. لازمه خروج آمریکا از منطقه این است که پیوند برادرانه و دوستانه و ناگسستنی با کشور‌های همسایه داشته باشیم و این یک تصمیم راهبردی و قاطع دولت جمهوری اسلامی است و امیدواریم در این رابطه مجلس آینده هم کمک کار دولت باشند.

وی در بخش دیگری از سخنانش درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های جمهوری اسلامی ایران اتکای حاکمیت به مردم است گفت: انتخابات در سخت‌ترین شرایط کشور حتی یک روز به تاخیر نیفتاده است چه در زمان حضرت امام چه در زمان حضرت آقا و این نشان می‌دهد یک اراده جدی و باور عمیق دینی به حضور و نقش آفرینی مردم وجود دارد. مردم بستر اساسی نقش‌آفرینی هستند و جمهوری اسلامی هم برخواسته از یک تفکر دینی است، ایده مردم‌سالاری دینی را ارایه کرده است و یک ایده کارآمد حکمرانی است که در سال‌های گذشته دیدیم که این ایده کارآمدی‌اش به اثبات رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->