شیوع بالای آرتروز زانو در ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطرند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

قتل شوهر به وسیله جوراب در تهران

  • کد خبر: ۲۱۲۶۵۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰
قتل شوهر به وسیله جوراب در تهران
اختلاف زوجی که بچه‌دار نمی‌شدند در نهایت به قتل مرد به دست همسرش منجر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماموران پلیس تهران بعد‌ازظهر شنبه در جریان مرگ مردی قرار گرفتند که همسرش پیدا شدن جسدش را خبر داده بود. ماموران با حضور در محل که خانه‌ای در طبقه اول ساختمانی چند طبقه بود با جسد مردی روبرو شدند که در هال افتاده بود.

همسر متوفی گفت: شوهرم با ماهیتابه به سر خودش زد و بر اثر آن جانش را از دست داد.

این در حالی بود که ماموران آثار خراشیدگی را که ناشی از رفتار تدافعی بود، در بدن مرد کشته شده دیدند. همچنین شواهد نشان می‌داد حداقل چند ساعت از زمان مرگ این مرد گذشته و همسرش دیر موضوع را به پلیس خبر داده است.

در نهایت کارآگاهان جنایی تحقیق در این خصوص را برعهده گرفتند. زن ۴۳ ساله به آن‌ها گفت: شوهر ۴۲ ساله‌ام مشکل اعصاب و روان داشت و تحت درمان بود. امروز هم آنقدر با ماهیتابه به سر خودش زد که فوت شد.

این زن ادامه داد: ما بچه دار نمی‌شدیم و همین موضوعی بود که گاهی در موردش دچار پیچیدگی‌هایی بودیم.

این ادعا‌ها در حالی مطرح شد که علاوه بر آثار دفاع و خراشیدگی در دست مقتول، ترقوه او نیز شکسته، در لب و شکم او کبودی دیده می‌شد که حکایت از خفگی داشت.

همچنین کارشناسان پزشکی قانونی اعلام کردند حدود ۱۲ ساعت از مرگ این مرد گذشته است. سوال این بود که چرا زن با ساعت‌ها تاخیر خودکشی همسرش را اعلام کرده است. در ادامه تحقیقات همسایه‌ها مورد پرس و جو قرار گرفتند و گفتند: مرد فوت شده آدم آرامی بود، اما با همسرش درگیری داشتند و صدای درگیریشان را هم چند بار در هفته می‌شنیدیم.

در ادامه بررسی جنایی زن میانسال دچار ضد و نقیض گویی شد و در نهایت به قتل همسر خود اعتراف کرد. او گفت: ما سر بچه دار نشدن اختلافات دایمی و دعوا داشتیم. شب قبل هم دعوایمان شد. شوهرم عصبانی شد، به آشپزخانه رفت، ماهیتابه برداشت و به سر خودش کوبید، طوری که دسته ماهیتابه شکست، خودش هم روی زمین افتاد. من از این عصبانی شدم که چرا نتوانستم شوهرم را آرام کنم، چون او داد و بیداد می‌کرد. در نهایت شال خودش را دور دهانش پیچیدم، اما همچنان سر و صدا می‌کرد. برای همین جوراب را در دهانش فرو کردم. دو دقیقه صبر کردم و او ساکت شد. من هم رهایش کردم و رفتم خوابیدم. فکر نمی‌کردم شوهرم مرده باشد. وقتی بیدار شدم و فهمیدم فوت شده است، صحنه سازی کردم و با پلیس تماس گرفتم و همسرم گفتم خودکشی کرده است.

با این اعترافات زن جوان بازپرس جنایی دستور بازداشت او به اتهام ارتکاب قتل همسرش را صادر کرد.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->