مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

آماده‌باش اورژانس مشهد برای شب چهارشنبه‌سوری

  • کد خبر: ۲۱۲۶۶
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۷
آماده‌باش اورژانس مشهد برای شب چهارشنبه‌سوری
تعداد ۱۰ اپراتور ۱۱۵ در مشهد و شهرستان‌های تحت پوشش به‌صورت شبانه روزی فعال است تا درصورت نیاز امدادرسانی لازم را به بیماران و حادثه‌دیدگان داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: امسال با توجه به شرایط خاص و بحرانی که در کشور حکم‌فرما شده می‌خواهیم که با همکاری عموم مردم شاهد برپایی برنامه‌ها و آتش‌بازی‌های شب چهارشبه آخر سال نباشیم.

 

دکتر رضا وفایی‌نژاد خاطرنشان کرد: تعداد ۱۰ اپراتور ۱۱۵ در مشهد و شهرستان‌های تحت پوشش به‌صورت شبانه روزی فعال است تا درصورت نیاز امدادرسانی لازم را به بیماران و حادثه‌دیدگان داشته باشد.

 

وی افزود: در این روز‌ها که در حال مبارزه با ویروس کرونا هستیم تماس‌ها با شماره ۱۱۵ بیشتر شده و از مردم می‌خواهیم که جهت دریافت مشاوره‌های نیرو‌های اورژانس و پاسخ سوالات اورژانسی خود با سامانه ۱۹۱ در تماس باشند تا خط امدادی ۱۱۵ بی‌مورد اشغال نشود.

 

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نخستین اقدام در موارد مشکوک به ابتلا را مراجعه به پزشک عنوان کرد و گفت: اگر فردی مشکوک به علائم کرونایی در خود یا اطرافیانش شد قبل از تماس با ۱۱۵ مراجعه به پزشک داشته باشد و در صورت تایید پزشک به ابتلای آن فرد به ویروس کووید ۱۹، به سطوح بعدی ارجاع می‌شود.

 

دکتر وفایی‌نژاد تصریح کرد: متاسفانه روزانه شاهد تماس‌های بی مورد بسیار با اورژانس ۱۱۵ هستیم که میانگین آن روزی ۵ هزار تماس می‌شود که معادل ۹۰ درصد مجموع تماس‌های روزانه است و از مردم می‌خواهیم که این کار را نکنند، زیرا با اعزام بی‌مورد آمبولانس و نیروی امدادی، جان یک نیازمند حقیقی به‌خطر می‌اُفتد.

 

وی تاکید کرد: همه‌ساله یکی از شب‌های پرکار اورژانس ۱۱۵ در سراسر کشور به‌خصوص مشهد شب چهارشنبه آخر سال بوده و در سال گذشته تعداد ۲۶ ماموریت در شب چهارشنبه‌سوری داشتیم که از این تعداد ۸ مورد درمان در محل و ۱۸ مورد نیز انتقال به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بود.

 

وفایی‌نژاد گفت: در سال گذشته تعداد ۷۴ نفر مصدوم شب چهارشنبه آخر سال در مشهد داشتیم که از این تعداد ۹ نفر درمان سرپایی شدند و ۶۴ نفر دیگر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی منتقل شدند؛ همچنین تعداد ۸۸ مصدوم هم در شهرستان‌های تحت پوشش داشتیم که از این تعداد ۱۱ نفر درمان سرپایی شدند و ۷۶ نفر دیگر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی انتقال یافتند.

 

وی افزود: امسال با توجه به شرایط خاص و بحرانی شیوع ویروس کووید -۱۹ که در کشور حکم‌فرما شده شاهد مسافرت‌های نوروزی نیستیم و می‌خواهیم که با همکاری عموم مردم شاهد برپایی برنامه‌ها و آتش‌بازی‌های شب چهارشبه آخر سال هم نباشیم تا ضمن به صفر رسیدن تعداد حوادث، ماموریت‌ها و مصدومان، شاهد خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به عموم بیماران اورژانسی، به‌خصوص کرونایی‌ها باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->