قیمت امروز پول افغانی (۷ آبان‌ ۱۴۰۴) فینال فارسی‌زبانان | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند + فیلم مذاکره در ترکیه آشتی در تهران + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند تیم ملی والیبال افغانستان نایب‌قهرمان مسابقات مرکز آسیا شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴) بلندقامتان افغانستان برای اولین بار به فینال بازی‌های والیبال مرکز آسیا راه یافتند اجلاس کمیساران آب هیرمند به میزبانی تهران برگزار خواهد شد رویترز: افغانستان و پاکستان در مذاکرات صلح استانبول به نتیجه نرسیدند از گفت‌وگو درباره حقابه تا توافق برای نوسازی علائم مرزی | نگاهی به اهداف سفر معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل + فیلم اتباع خودمعرف به اردوگاه سفیدسنگ فریمان مراجعه نکنند نبرد سرنوشت‌ساز | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند در نیمه‌نهایی (۵ آبان ۱۴۰۴) ذبیح‌الله مجاهد: به گفت‌و‌گو با پاکستان متعهدیم، اما به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم واشنگتن‌پست در گزارشی، از ردپای تاریخی انگلیس در تنش‌های مرزی پاکستان و افغانستان خبر داد تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین + فیلم نتیجه دیدارتیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین | صعود با اقتدار معاون وزارت صنعت طالبان: هند متعهد به گفت‌و‌گو با آمریکا درباره بندر چابهار شد فرماندار تایباد از غربالگری بیش از ۱۸۴ هزار مسافر ورودی در گذرگاه دوغارون خبر داد قیمت امروز پول افغانی (چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بی بی سی: نیرو‌های ویژه بریتانیا مانع انتقال نظامیان افغان شده‌اند

  • کد خبر: ۲۱۲۶۹۹
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
بی بی سی: نیرو‌های ویژه بریتانیا مانع انتقال نظامیان افغان شده‌اند
برنامه پانورامای بی‌بی‌سی به شواهد جدیدی دست یافته است که نشان می‌دهد، پس از به قدرت رسیدن دوباره طالبان، نیرو‌های ویژه بریتانیا از انتقال نظامیان افغان به آن کشور جلوگیری کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این گزارش که روز دوشنبه، ۳۰ بهمن منتشر شد، آمده که درخواست نیرو‌های ویژه افغان برای تخلیه از افغانستان زیر تسلط طالبان، علی‌رغم مدارک قانع‌کننده از خدمت در کنار ارتش بریتانیا، رد شده است.

بربنیاد این گزارش، کماندو‌های افغان نیرو‌های ویژه بریتانیا را در برخی از خطرناک‌ترین مأموریت‌های نظامی همراهی می‌کردند.

براساس این گزارش، نیرو‌های ویژه افغان معروف به «CF۳۳۳» و «ATF۴۴۴» از جمله واحد‌هایی بودند که پس از به قدرت رسیدن دوباره طالبان در معرض خطر انتقام‌جویی قرار داشتند، زیرا در کنار نیرو‌های ویژه بریتانیایی مبارزه می‌کردند.

در این گزارش آمده که صد‌ها درخواست کمک و جابه‌جایی این نیرو‌های از سوی دولت بریتانیا رد شده است و ده‌ها تن آنان توسط طالبان شکنجه یا کشته شده‌اند.

سند نیرو‌های ویژه هوایی بریتانیا موسوم به (SAS) توسط وب‌سایت تحقیقاتی «LighthouseReports» به‌دست آمده و از سوی برنامه «پانوراما» همگانی شده است، نشان می‌دهد که اگر نیرو‌های ویژه بریتانیا حمایت مالی را رد کنند، متقاضی به‌طور خودکار واجد شرایط تلقی نمی‌شود و «نامه رد ارسال می‌شود.»

بی‌بی‌سی همچنان ایمیل‌های داخلی وزارت دفاع بریتانیا را مشاهده کرده است که در آن کارمندان ملکی که طرح جابه‌جایی را مدیریت می‌کنند، نمی‌توانند مخالفت‌های نیرو‌های ویژه آن کشو را به چالش بکشند.

در همین حال، وزارت دفاع بریتانیا گفته که در حال انجام یک بررسی مستقل در این باره است.

جیمز هیپی، وزیر دفاع بریتانیا، پس از اعتراف به این‌که فرآیند تصمیم‌گیری در پشت برخی پرونده‌ها «قوی نبوده» است، گفته که آنان در حال بررسی دو هزار پرونده درخواستی هستند.

پیش از این نیز، بی‌بی‌سی گزارش داده بو، نزدیک به ۲۰۰ تن از نیرو‌های ویژه امنیتی افغان که توسط ارتش بریتانیا آموزش داده شده‌اند، در خطر اخراج و بازگردانده شدن به افغانستان زیر تسلط طالبان قرار دارند.

این سربازان با سقوط حکومت افغانستان به پاکستان فرار کردند و اکنون در خطر اخراج قرار دارند.

منبع: هشت صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->