وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد
سرخط خبرها

توضیحات جدید دبیر شورای عالی فضای مجازی درباره دسترسی‌ به پلتفرم‌های خارجی و حفظ حریم خصوصی کاربران

  • کد خبر: ۲۱۲۷۸۸
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۶
توضیحات جدید دبیر شورای عالی فضای مجازی درباره دسترسی‌ به پلتفرم‌های خارجی و حفظ حریم خصوصی کاربران
دبیر شورای عالی فضای مجازی درباره مصوبه اخیر این شورا اعلام کرد که دسترسی‌پذیری به پلتفرم‌های خارجی در کشور «محدود به پوسته نیست و فراتر از آن است».

به گزارش شهرآرانیوز - . محمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی در نشست خبری نمایشگاه رسانه‌های ایران، درباره نگرانی‌هایی که در بحث امنیت پوسته‌های تلگرام وجود دارد اعلام کرد که به واسطه سخت‌گیری‌هایی که وجود دارد، مشکلی برای امنیت کاربران به وجود نمی‌آید. او البته ساز و کار دقیقی برای حفظ حریم خصوصی کاربران را مطرح نکرد و صرفا به بیان سخت‌گیری‌ها در این زمینه اکتفا کرد.

محمدامین آقامیری درباره مصوبه اخیر این شورا در خصوص دسترسی به پلتفرم‌های خارجی هم توضیح داد: «مصوبه اخیر با هدف مزیت‌بخشی به زیست‌بوم سکو‌های کشور ابلاغ شده است. این سکو‌ها بخشی از زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال هستند که در صورت فعالیت صحیح موجب توسعه می‌شوند.»

او اشاره کرد که برای فعالیت پلتفرم‌های خارجی در کشور سه روش در نظر گرفته شده است که مورد اول ارتباط تنظیم‌گران با پلتفرم‌ها است. (احتمالا به این معنا که سیاست‌گذاران ایران بتوانند در محتوای پلتفرم‌هایی مانند اینستاگرام اعمال نظر داشته باشند). به گفته دبیر شورای عالی فضای مجازی یکی دیگر از روش‌ها، مذاکره بخش خصوصی به عنوان واسطه با پلتفرم‌های خارجی است تا امکان حضور این پلتفرم‌ها در کشور فراهم شود. البته آقامیری به این نکته نیز اشاره کرد که فعالیت این پلتفرم‌ها «منوط به رعایت قواعد سرزمینی کشور است.»

آقامیری در مورد روش سوم نیز توضیح داد که این روش به دنبال پیاده‌سازی قوانین از مسیر ابزار‌های فنی است. او دراین باره گفت: «در این مورد بحث پوسته مطرح شده است، اما این روش بسیار فراتر بوده به پوسته محدود نمی‌شود.» او توضیح بیشتری در این رابطه نداد.

شورای عالی فضای مجازی درحالی این مصوبه را ابلاغ کرده است که تلگرام طلایی که مصداق تجربه یکی از پوسته‌های تلگرام بود، مشکلات زیادی را از نظر امنیتی برای کاربران به وجود آورد.

البته رئیس شورای عالی فضای مجازی در مورد نگرانی‌های امنیتی که با تجربه پوسته‌های تلگرام مطرح است در این نشست توضیح داد: «با وجود دستورالعمل اخیر حفاظت از داده‌های شخصی در این مورد سخت‌گیری‌های زیادی وجود دارد و حضور سکو‌ها با این روش در کشور، مشکلی از لحاظ امنیت ایجاد نخواهد کرد.»

او همچنین اشاره کرد که حریم خصوصی کاربران از موضوعات اساسی است و «تنظیم‌گران بخشی» مکلف هستند حفاظت از داده‌های مردم را به عنوان یک اصل در نظر بگیرند. او اگرچه در بحث امنیت کاربر سعی کرد تا اطمینان دهد که داده‌ها محفوظ خواهند ماند، اما توضیح بیشتری در این رابطه نداد که چنین اتفاقی چگونه خواهد افتاد.

به عقیده آقامیری، مصوبه اخیر مرکز ملی فضای مجازی هرپلتفرمی که از طریق ابزار‌های فنی در کشور حاضر می‌شود، باید قوانین کشور را رعایت کند.

شورای عالی فضای مجازی روز گذشته مصوبه‌ای را منتشر کرده بود که بر اساس آن، دسترسی به پلتفرم‌های فیلتر شده می‌تواند از طریق پوسته و نسخه‌های غیر رسمی ممکن شود. در واقع در این مصوبه، از شرکت‌های فعال در حوزه فناوری برای ارائه راه‌حل در این زمینه نیز دعوت شده بود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->