حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد معرفی لپ‌تاپ ThinkBook Plus Gen ۶ با نمایشگر کشویی + مشخصات اولین موشک ماهواره‌بر استرالیا فقط ۱۴ ثانیه دوام آورد + فیلم اطلاعیه جدید درباره زمان رفع اختلال تلویزیون‌های اسنوا و دوو (۸ مرداد ۱۴۰۴) سونامی چیست و چگونه شکل می‌گیرد؟ + معرفی بزرگ‌ترین و مهیب‌ترین سونامی‌های تاریخ تکذیب افزایش قیمت اینترنت توسط ایرانسل پاداش ۲۰۰ میلیونی توانیر برای شناسایی و گزارش‌دادن ماینر‌های غیرمجاز اظهارنظر مرکز پژوهش‌های مجلس درباره لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع افشاگری پولیتیکو درباره تلاش‌های مخفی برای کم‌کردن نور خورشید اختلال در تلویزیون‌های اسنوا و دوو | علت، جزئیات فنی و راهکارهای رفع مشکل رفتار طبیعی یک هوش مصنوعی! بسته‌های مکالمه، پیامک و اینترنت رومینگ ایرانسل برای اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی تسلا و سامسونگ قرارداد ۱۶.۵ میلیارد دلاری برای تأمین تراشه بسته‌اند احتمالا رئیس‌جمهور با پس‌گرفتن لایحه مقابله با اخبار جعلی موافقت کند تست و ارزیابی موفق زیرسامانه پایدارسازی دَوَرانی ماهواره ناهید ۲ سند برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی تصویب شد تحقیقات جدید: روابط اجتماعی بیشتر از غذا یا نوشیدنی به طول عمر کمک می‌کند ستار هاشمی: دولت به اینترنت طبقاتی اعتقادی ندارد
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: امکان رفع فیلتر گوگل پلی وجود دارد اما پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی نه!

  • کد خبر: ۲۰۵۴۶۶
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
وزیر ارتباطات: امکان رفع فیلتر گوگل پلی وجود دارد اما پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی نه!
وریز ارتباطات در جمع خبرنگاران، اعلام کرد بعضی از اپلیکشین‌ها مانند گوگل پلی امکان رفع فیلتر دارند، اما در مورد پیامرسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی امکان تجدیدنظر وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز - عیسی زارع‌پور، صبح امروز در حیاط دولت درباره مسدودسازی و حیطه اختیارات دولت صحبت کرد. او در این باره گفت: «رییس جمهور، به دبیر شورای عالی فضای مجازی ماموریت داده است که در سیاست‌های مسدودسازی بازنگری شود. هروقت ایشان را دیدید از خودشان بپرسید.»

او درباره رفع مسدودسازی بعضی از اپلیکیشن‌ها گفت: «ما در حال پیگیری هستیم که بعضی از پلتفرم‌هایی که امکان تجدیدنظر درباره آن‌ها وجود دارد مثل گوگل پلی رفع فیلتر شوند.»

وزیر ارتباطات ادامه داد: «ما تا به حال دوبار این موضوع را در کارگروه تعیین مصادیق برده ایم، اما متاسفانه گوش نمی‌دهند. موضوع به مرکز ملی فضای مجازی و دبیر شورا سپرده شده است که پیگیری می‌کنند و امیدواریم با پیگیری ایشان و همکاری باقی دستگاه‌ها، خبر‌های خوبی در این حوزه داشته باشیم. بحث شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها، اما جدا است و در مورد آن‌ها از قبل تصمیم گرفته شده است که تا زمانی که پاسخگو نباشند امکان بازگشایی مجدد ندارند و اطلاع رسانی قبلی هم شده است.»

او در پاسخ به این سوال که امروز چقدر دولت در موضوع مسدودسازی نقش دارد گفت: «ما هم پیگیر هستیم، اما کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه که بر اساس قانون جرائم رایانه‌ای این مسئولیت را به عهده دارد در دادستانی کل کشور است که ۱۲ به علاوه ۱ عضو دارد. سیزدهمین عضو مرکز ملی فضای مجازی است. شش عضو آن دولت است و تصویب هر تصمیم حداقل به هفت رای احتیاج دارد که دو نفرآن نمایندگان مجلس هستند. در نتیجه اگر همه دولت هم رای بدهند بالاخره همکاری مجلس و دستگاه‌های دیگر را می‌طلبد.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->