نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

برخورد با عاملان اخلال در نظم عمومی در شب چهارشنبه سوری

  • کد خبر: ۲۱۲۸۷
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۰
برخورد با عاملان اخلال در نظم عمومی در شب چهارشنبه سوری
فرمانده انتظامی استان از برخورد پلیس با هر گونه تجمع در چهارشنبه آخر سال خبر داد و گفت: بیش از ۵۲ هزار عدد انواع مواد محترقه درشهرکرد کشف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار  غلامعباس غلامزاده  اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس در کشور از هم استانی‌های عزیز تقاضامندم حتما در خانه بمانند و از تجمعات در چهارشنبه آخر سال خودداری کنند.

 

وی با بیان اینکه مدافعان امنیت در کنارمدافعان سلامت برای کنترل و مهار این ویروس از هرگونه تلاشی دریغ نخواهد کرد گفت: با توجه به اینکه مبتلایان ویروس کرونا در بیمارستان‌های سطح استان بستری و در حال درمان می‌باشند جهت رعایت حال این بیماران عزیز و ظرفیت مراکز درمانی از مردم عزیز خواهشمندم از حرکات خطر آفرین در شب چهارشنبه آخر سال خودداری کنند.

 

این مقام ارشد انتظامی گفت: خودرو‌هایی که در شب چهارشنبه آخر سال اقدام به حرکات نامتعارف می‌کنند و امنیت شهروان را به خطر می‌اندازند یا ایجاد مزاحمت کنند تا پایان تعطیلات نوروز ۱۳۹۹ در پارکینگ توقیف خواهند شد.

 

سردار غلامزاده با بیان اینکه تنوع و گستردگی ماموریت‌های نیروی انتظامی، در هیچ شرایطی نمی‌تواند ما را نسبت به تامین نظم و امنیت شهروندان بی تفاوت کند، تصریح کرد: ماموران انتظامی استان در طول اجرای طرح‌های پیشگیرانه قبل از چهارشنبه سوری تا کنون ۵۲ هزار و ۵۰۰ عدد انواع مواد محترقه کشف کرده اند.

 

فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری در پایان با قدردانی از همکاری خوب مردم در پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال، در سال‌های گذشته از شهروندان خواست: با خوداری از شرکت در تجمعات و آتش بازی‌های چهارشنبه سوری از انتشار و مبتلا شدن به ویروس کرونا و ایجاد هرگونه حادثه ناگوار جلوگیری کنند و هرگونه موارد مشکوک را به سامان ۱۱۰ پلیس گزارش نمایند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->