رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست وزیر تندرو نتانیاهو برای انحلال کابینه جنگ

  • کد خبر: ۲۱۲۹۵۳
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۵
درخواست وزیر تندرو نتانیاهو برای انحلال کابینه جنگ
وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار انحلال کابینه جنگ این رژیم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ایتامار بن گویر امروز سه‌شنبه بار دیگر خواستار منحل شدن کابینه جنگ این رژیم شد.

بن گویر در دسامبر گذشته نیز اعلام کرد که کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در مدیریت جنگ غزه شکست خورده و باید منحل شود.

کابینه جنگ رژیم صهیونیستی متشکل از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، یو آو گالانت وزیر جنگ این رژیم، رون درمر، وزیر امور راهبردی، بنی‌گانتس، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی و گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستادکل ارتش اسرائیل است. این کابینه در ۱۱ اکتبر گذشته به منظور مدیریت جنگ علیه نوار غزه تشکیل شد.

پیش از این «گادی آیزنکوت» و «بنی گانتس»، دو وزیر عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی طی نشست روز پنجشنبه ناخرسندی خود را از تصمیم بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم درباره عدم اعزام هیئت دیگری به قاهره برای مشارکت در مذاکرات تبادل اسرا ابراز کردند.

سازمان صدا و سیمای رژیم صهیونیستی گزارش داد، این دو وزیر در این نشست نارضایتی خود را به نتانیاهو درباره ادامه اتخاذ تصمیمات مهم بدون مشورت با آن‌ها درباره تبادل اسرا با حماس در غزه اعلام کردند.

آن‌ها تأکید کردند در صورت ادامه این وضعیت از کابینه جنگ استعفا می‌دهند.

در این نشست «یوآو گالانت»، وزیر جنگ نیز ناخرسندی خود را از تصمیم نتانیاهو که بدون مشورت با وی گرفته شد، ابراز کرد.

چهارشنبه نتانیاهو تصمیم گرفت هیئتی را از رژیم صهیونیستی به قاهره نفرستد.

در دوره اخیر اختلافات در محافل سیاسی رژیم صهیونیستی به دلیل شکست نتانیاهو در تحقق اهداف جنگ غزه افزایش یافته است.

به گفته رسانه‌های عبری تنش در کابینه جنگ طی روز‌های اخیر به اوج خود رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->