ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روحانی: روند مبارزه با بیماری کرونا در کشور امیدوارکننده است

  • کد خبر: ۲۱۳۲۲
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۱
روحانی: روند مبارزه با بیماری کرونا در کشور امیدوارکننده است
رییس جمهوری گفت: آمار‌ها و ارقام نشان از روند امیدوارکننده مبارزه با بیماری کرونا در کشور هست، اما توصیه می‌کنم برای شکست این ویروس مردم همچنان در خانه بمانند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام والمسلمین دکترحسن روحانی عصر دوشنبه در نشست ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و ارتباط ویدئو کنفرانس با استانداران تاکیدکرد: مردم در صورت ضرورت برای خروج از منزل، همه پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.
وی خاطرنشان کرد: برای پیروزی بر این ویروس خطرناک، بسیج عمومی و تلاش جمعی و همگانی ارزشمندی شروع شده و ادامه می یابد.
رییس جمهوری با قدردانی از تلاش های بی وقفه تمامی کادر درمانی کشور برای مبارزه با بیماری کرونا اظهارداشت: وزارتخانه های بهداشت و کشور از فردا سه شنبه در خروجی جاده هایی که اعلام می کنند، مردم را از لحاظ تب سنجی کنترل خواهند کرد.
استاندار هرمزگان نیز با اشاره به بررسی آخرین اقدامات مدیریت بیماری کرونا در استان گفت: براساس دستور رییس جمهوری، طرح بسیج عمومی مقابله و شکست ویروس کرونا با به کارگیری تمامی امکانات و تمهیدات مختلف در استان همگام با سراسر کشور درحال اجراست.
فریدون همتی افزود: تمامی مبادی ورودی و خروجی استان هرمزگان برای پیشگیری از بیماری کرونا تحت کنترل و مراقبت شدید قرار دارند و این مراقبت ها در ایام نوروز بیشتر خواهد شد.
بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، تا شب گذشته،(یکشنبه شب) با اضافه شدن هفت مورد مثبت کووید ۱۹به بیماران آمار مبتلایان به این ویروس در سطح استان به ۹۰ مورد رسیده و تاکنون ۹ نفر فوت شده اند

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->