حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تشکیل کمیته مستقل آموزش و پژوهش انتخابات برای نخستین بار در خراسان رضوی + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۳۲۳۴
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
تشکیل کمیته مستقل آموزش و پژوهش انتخابات برای نخستین بار در خراسان رضوی + فیلم
رییس کمیته آموزش ستاد انتخابات خراسان رضوی در خصوص آخرین اخبار انتخاباتی استان توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغری امروز پنج شنبه باحضور در استودیوی انتخابات استانداری خراسان رضوی درخصوص اخرین اخبار انتخاباتی اظهار کرد: باتوجه به اهمیت آموزش در فرآیند انتخاباتی، کمیته مجزایی برای آموزش تشکیل دادیم و در اولین گام مخاطبان آموزش از جمله اعضای ستاد فرمانداران و هیات اجرایی، بخشداران مستقل، عوامل اجرایی شعب اخذ رای، را دسته بندی کردیم و هر یک را مجزا آموزش دادیم.

وی افزود: آموزش عوامل دستگاه احراز هویت، حائز اهمیت است بر همین اساس آموزش‌ها از نظر زمانی ومحتوا متناسب با هر گروه شناسایی و اجرا شده است.همچنین در حوزه بازرسی انتخابات، آموزش‌ها صورت گرفته است تمایز این دوره با دوره قبل تشکیل کمیته مستقل آموزش و پژوهش است که برای اولین بار انجام شد.

رییس کمیته آموزش ستاد انتخابات خراسان رضوی بیان کرد: هماهنگی کامل حوزه اجرا، حوزه نظارت و حوزه بازرسی اقدام مهم دیگری بود که با توجه به قوانین جدید انتخاباتی شکل گرفت؛ باتوجه به اینکه تعداد عوامل اجرایی در انتخابات بالاست ممکن است اموزش خسته کننده باشد. آموزش‌های شبیه سازی شده جهت آمادگی بیشتر عوامل اجرایی اجراشد در این فرآیند شبیه سازی شده، کل فرایند مانند یک صحنه تئاتر شبیه سازی و اجرا شد تا خطا‌های احتمالی گرفته شود.

اصغری با بیان اینکه هماهنگی ویژه در تمام فرآیند آموزش، استفاده از قالب‌های نوین شبیه‌سازی و تهیه فیلم از دیگر اقدامات مهم حوزه آموزش و پژوهش است افزود: در روز انتخابات به منظور پاسخگویی به سوالات عوامل اجرایی میز هدایت در نظر گرفته شده که پشتیبانی می‌شوند.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری خراسان رضوی بیان کرد: تخلف گسترده در انتخابات کشور ممکن نیست خود مردم در انتخابات، عوامل اجرایی و ناظر هستند و کاندید نماینده در پای صندوق رای دارد. هیچ بخشی از انتخابات بر بستر اینترنت نیست فقط احراز هویت افراد به صورت الکترونیکی صورت میگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->