دبیر ستاد حقوق بشر: «عفو معیاری» جلوه‌ای از رأفت اسلامی و حقوق بشر است رایزنی‌های فشرده هاکان فیدان با وزرای خارجه قطر و اردن در آستانه نشست دوحه هشدار چین به فیلیپین | اقدامات تحریک‌آمیز را متوقف کنید آغاز بررسی تخلفات در توسعه و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل در دیوان محاسبات کشور نخست وزیر پاکستان خطاب به طالبان: میان پاکستان و جنگجویان یکی را انتخاب کنید خروج ۹۴۱ هزار نفر تبعه افغانستانی از طریق مرز دوغارون | ۸۰ درصد مسئله‌های امنیتی با راهبرد‌های اجتماعی قابل‌حل است وزیر خارجه چین: جنگ راه‌حل نیست؛ تحریم‌ها بحران را عمیق‌تر می‌کنند وزارت امور خارجه بیانیه گروه ۷ را ضدایرانی و تلاشی برای انحراف افکار عمومی از جنایت قرن دانست نخست‌وزیر عراق: زمان تشکیل ائتلاف اسلامی فرا رسیده است نیروی هوایی رومانی از رهگیری یک پهپاد روسی خبر داد توصیه عراقچی به ۳ کشور اروپایی درباره اسنپ‌بک آژیر خطر بار دیگر در سرزمین‌های اشغالی فعال شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) ۶۰۰۰ شهروند فلسطینی در بمباران‌های امروز غزه آواره شدند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) واکنش فضائلی به ادعای تحمیل برخی تصمیم‌ها به رهبر انقلاب حمله هوایی اسرئیل به پادگانی در حومه طرطوس سوریه (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار شدیداللحن نخست وزیر پاکستان به دولت افغانستان الی کوهن: رهبران حماس را بار دیگر هدف قرار می دهیم اعتراف نخست وزیران سابق رژیم صهیونیستی: عملیات در دوحه ناموفق و نابجا بود ۵۰ آزمایشگاه وایزمن اسرائیل در حمله ایران تخریب شد حرکت نخستین کشتی «ناوگان پایداری» از تونس به غزه + فیلم روایت عراقچی از نشست مشترک با کمیسیون امنیت ملی فالح فیاض و سردار رادان در بغداد دیدار کردند مصر به دنبال ایجاد یک نیروی مشترک عربی مشابه ناتو گشت هوایی لهستان در مرز با اوکراین پس از نفوذ پهپادهای روسی کودکی که زیر بمباران غزه، حافظ قرآن کریم شد + فیلم المیادین: لاریجانی به عربستان سفر می‌کند محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی مقابل تجاوز اسرائیل ایستاد
سرخط خبرها

رهبر انقلاب: آزادگان غیر مسلمان جهان هم عزادار مردم مظلوم غزه هستند + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۳۲۴۲
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
رهبر انقلاب: آزادگان غیر مسلمان جهان هم عزادار مردم مظلوم غزه هستند + فیلم
شرکت‌کنندگان در چهلمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز (پنجشنبه) در دیدار شرکت کنندگان در چهلمین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ و قرائت قرآن کریم با اشاره به آیاتی از قرآن کریم که به بیان توصیف و معرفی قرآن می‌پردازند، افزودند: قرآن، «کتاب هدایت»، «کتاب ذکر و از بین بَرنده غفلت» و «کتاب حکمت و نور و برهان» است و حضرت علی(ع) که شاگرد برجسته قرآن است، این کتاب آسمانی را کتاب زنده کننده دلها و درمان دردهای بزرگ بشریت می‌خواند.

حضرت آیت‌لله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: کسانی که قرآن را کتاب «کُنجِ معابد» و برای ارتباط شخصی بشر با خداوند می‌دانند و «اسلام سیاسی» و «اسلام سازنده نظام اجتماعی» را قبول ندارند در واقع در نقطه مقابل توصیف قرآن از خود و توصیف حضرت امیرالمومنین(ع) از قرآن هستند.

ایشان، تلاوت قرآن و فنون و هنرهای تلاوت را یکی از راه‌های موثر برای تشویق مسلمانان به انس با قرآن و فهم معارف آن برشمردند و گفتند: متاسفانه امروز شکایت رسول الله(ص) به خداوند درباره مهجور بودن قرآن، یکی از واقعیت‌های تلخ بخش‌های زیادی از دنیای اسلام است که نتیجه آن عمل نشدن به دستورات و معارف قرآنی است.

رهبر انقلاب اسلامی، موضوع غزه را مسئله بزرگ دنیای اسلام خواندند و افزودند: آیا سران و مسئولان کشورهای اسلامی به دستور قرآن که می‌گوید؛ «با دشمنان خدا و مسلمانان ارتباط برقرار نکنید» عمل می‌کنند؟ و چرا سران کشورهای اسلامی علناً به قطع رابطه خود با رژیم قاتل صهیونیستی و قطع کمک به این رژیم، اقدام نمی‌کنند؟

حضرت آیت‌لله خامنه‌ای افزودند: خداوند متعال آحاد ملت‌های مسلمان را به دلیل اینکه به دولت‌های خود برای قطع پشتیبانی از رژیم صهیونیستی فشار نیاوردند و همچنین دولت‌های اسلامی را به دلیل عمل نکردن به دستورات قرآنی مورد سوال و مواخذه قرار خواهد داد.

ایشان تاکید کردند: البته مقاومت غزه و فلسطین با ایستادگی خود در مقابل دشمن صهیونیستی در حال عمل به معارف و دستورات قرآنی و روی دیگر این ماجرا هستند و به لطف خداوند و براساس وعده‌های قرآنی، نصرت الهی شامل حال آنها خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه امروز دنیای اسلام و آزادگان جهان عزادار مردم غزه هستند، گفتند: مردم غزه مورد ظلم کسانی قرار گرفته‌اند که هیچ بویی از انسانیت نبرده‌اند و بر همین اساس بزرگترین وظیفه، حمایت از مردم مظلوم غزه و ایستادگی شجاعانه نیروهای مقاومت وحمایت از کسانی است که به مردم غزه کمک می‌کنند.

حضرت آیت‌لله خامنه‌ای در پایان خاطرنشان کردند: امید ما به لطف و نصرت الهی تمام نخواهد شد و دنیای اسلام حتما نابودی غده سرطانی صهیونیست را مشاهده خواهد کرد.

در این دیدار پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، تعدادی از قاریان و حافظان ممتاز و بین‌المللی قرآن از کشورمان و برخی کشورهای دیگر به تلاوت قرآن و اجرای «ابتهال» و «فراز خوانی قرآن» پرداختند.

همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گزارشی از برگزاری چهلمین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ و قرائت قرآن کریم در تهران ارائه کرد.

دیدار شرکت‌کنندگان در مسابقات بین‌المللی قرآن با رهبر انقلاب

تلاوت هادی اسفیدانی در دیدار شرکت‌کنندگان در چهلمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران با رهبر انقلاب

 
رهبر انقلاب: قطعا جهان اسلام برای غزه عزادار است
 
تصاویری از دیدار شرکت‌کنندگان در مسابقات بین‌المللی قرآن با رهبر انقلاب
 
 رهبر انقلاب: چرا سران کشورهای اسلامی قطع پشتیبانی از صهیونیسم را اعلان نمی‌کنند؟
 
رهبر انقلاب: قرآن نیازهای بشر را در همۀ ادوار پاسخ می‌دهد
منبع متن: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->