تمایل ترامپ به برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی و پوتین + زمان برگزاری شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعتصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی: فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد
سرخط خبرها

جهاد اسلامی پذیرش آتش‌بس موقت را رد کرد

  • کد خبر: ۲۱۳۲۹۹
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۴
جهاد اسلامی پذیرش آتش‌بس موقت را رد کرد
معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی گفت: صهیونیست‌ها می‌خواهند با برقراری آتش‌بس موقت کارت اسرا را از دست مقاومت دربیاورند و سپس تجاوزات خود را علیه ملت فلسطین ازسر بگیرند و به جنایات شنیع خود در غزه ادامه دهند.

به گزارش شهرآرانیوز محمد الهندی گفت: صهیونیست‌ها می‌خواهند با برقراری آتش‌بس موقت که ممکن است یک ماه یا کمی بیشتر طول بکشد، کارت اسرا را از دست مقاومت دربیاورند و سپس تجاوزات خود را علیه ملت فلسطین از سرگرفته و به جنایات شنیع خود در غزه ادامه دهند؛ بنابراین مقاومت تاکید دارد که هر توافق جدیدی برای آتش‌بس باید شامل تضمینی برای جلوگیری از تکرار تجاوزات علیه غزه باشد.

معاون دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با بیان اینکه رزمندگان مقاومت همچنان به وارد کردن تلفات سنگین به ارتش دشمن بعد از گذشت ۵ ماه ادامه می‌دهند تاکید کرد صهیونیست‌ها به هیچ هدفی در غزه نرسیدند و مقاومت هرگز آتش‌بس موقت را نمی‌پذیرد.

محمد الهندی معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین طی سخنانی درباره تحولات جنگ و مباحث مربوط به آتش‌بس و تبادل اسرا اعلام کرد که رژیم اشغالگر به مانع‌تراشی در روند هرگونه توافق برای آتش‌بس ادامه می‌دهد و هدف این رژیم خریدن وقت است تا بتواند اسرای خود را بدون دادن هیچ بهایی و بدون پایان تجاوزات به غزه آزاد کند.

الهندی در این زمینه اظهار داشت: اسرائیل از چارچوب توافق پاریس و مذاکراتی که در قاهره انجام شد عقب‌نشینی کرده و به آن‌ها پایبند نیست. این درحالی است که مقاومت پاسخ خود را به تفصیل درباره این توافق‌ها اعلام و تاکید کرد که توقف کامل تجاوزات به نوار غزه و خروج نظامیان صهیونیست از این منطقه به عنوان مرحله اول آتش‌بس در نظر گرفته می‌شود.

وی افزود: توقف کامل جنگ یک مسئله اساسی برای مقاومت و از عوامل تعیین‌کننده در هرگونه معامله جدید برای تبادل اسراست و ما هیچگونه آتش‌بس موقت تحت عنوان آتش‌بس بشردوستانه و ... که قبلا شاهد آن بودیم را نمی‌پذیریم. واشنگتن و تل‌آویو یک هدف دارند و آن هم این است که اسرای اسرائیلی را بدون دادن هیچ بهایی آزاد کنند. این نشان می‌دهد که آمریکا و اسرائیل تنها به وضعیت داخلی این رژیم توجه دارند و در مسیر هر توافقی که منجر به توقف جنگ و یا بازگشت فلسطینی‌ها به خانه‌هایشان شود مانع تراشی می‌کنند.

این مقام جهاد اسلامی تصریح کرد:، اما مردم فلسطین برای توقف تجاوزات دشمن علیه غزه هیچ حسابی روی دولت آمریکا باز نمی‌کنند؛ زیرا واشنگتن علنا همسو با صهیونیست‌هاست و «جو بایدن» رئیس جمهوری ایالات متحده و دیگر مقامات آمریکایی بار‌ها بر این مسئله تاکید کرده‌اند. در این بین کارت اسرا که در دست گروه‌های مقاومت فلسطین قرار دارد، همچنان آمریکا و اسرائیل را نگران می‌کند و رژیم صهیونیستی را به شدت تحت فشار قرار داده؛ جایی که شاهد ادامه اعتراضات گسترده شهرک‌نشینان صهیونیست و به ویژه خانواده‌های اسرای اسرائیلی هستیم که نتانیاهو را مسئول تاخیر در اجرای معامله تبادل اسرا می‌دانند.

محمد الهندی گفت: صهیونیست‌ها می‌خواهند با برقراری آتش‌بس موقت که ممکن است یک ماه یا کمی بیشتر طول بکشد کارت اسرا را از دست مقاومت دربیاورند و سپس تجاوزات خود را علیه ملت فلسطین از سرگرفته و به جنایات شنیع خود در غزه ادامه دهند؛ بنابراین مقاومت تاکید دارد که هر توافق جدیدی برای آتش‌بس باید شامل تضمینی برای جلوگیری از تکرار تجاوزات علیه غزه باشد.

وی ادامه داد: آنچه در غزه رخ می‌دهد، نسل‌کشی و وحشی‌گری بی‌سابقه‌ای است که غیرنظامیان را هدف قرار داده و ثابت می‌کند اشغالگران هیچ بویی از وجدان و شرافت و انسانیت نبرده‌اند. در این میان یک کمپین دروغ و فریبکارانه توسط رسانه‌های غربی به راه افتاده که ادعا می‌کنند «اسرائیل حق دفاع از خود را دارد»! اسرائیل هیچ توجهی به هیچ قانونی ندارد و کسی هم در جهان این رژیم را محاکمه نمی‌کند.

الهندی اظهار داشت: اشغالگران، فلسطینی‌هایی را که به دنبال پیدا کردن غذا برای کودکان گرسنه خود هستند مورد هدف قرار می‌دهند و قتل عام می‌کنند. هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد و صهیونیست‌ها به دنبال حمله به رفح هستند و این تجاوز جدید به نتانیاهو کمک می‌کند تا جنگ را طولانی‌تر کند. سوال این است که آیا حمله به رفح می‌تواند اهداف نظامی صهیونیست‌ها را محقق کند و آیا اسرای صهیونیست زنده برمی‌گردند یا اینکه اشغالگران با حمله به رفح می‌توانند مقاومت را از بین ببرند؟

مبارزان مقاومت تلفات سنگینی به صفوف ارتش اشغالگر وارد می‌کنند

این مسئول مقاومت فلسطین تاکید کرد: صهیونیست‌ها به هیچ هدفی در غزه نرسیدند و رزمندگان مقاومت از ۵ ماه قبل با شجاعت و قهرمانی در میدان نبرد حضور دارند. مبارزان فلسطینی از جمله در سرایا القدس (شاخه نظامی جهاد اسلامی) و گردان‌های عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) همچنان درحال وارد کردن خسارات سنگین به صفوف ارتش اشغالگر هستند. برخی از عملیات‌های شجاعانه رزمندگان مقاومت به صورت صوتی و تصویری مستند می‌گردد و مستند کردن بسیاری از این عملیات‌ها به دلیل شرایط میدانی و امنیتی ممکن نیست.

معاون دبیر کل جهاد اسلامی افزود: آماری که ارتش صهیونیستی از میزان کشته‌ها و زخمی‌ها در میان نظامیان و افسران خود ارائه می‌دهد با آمار واقعی که بیمارستان‌ها و سایر مراکز ارائه می‌دهند مغایرت زیادی دارد و نشان می‌دهد آمار واقعی تلفات این ارتش بسیار بیشتر از چیزی است که اعلام می‌گردد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->