کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار سلامی: تاثیر انتخابات جهانی و نشان دهنده سربلندی و اتکا کشور بر آراء مردم است

  • کد خبر: ۲۱۳۳۰۹
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۳
سردار سلامی: تاثیر انتخابات جهانی و نشان دهنده سربلندی و اتکا کشور بر آراء مردم است
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سطح تاثیر این انتخابات جهانی است و وقتی این مشارکت‌ها تجمیع می‌شوند، ایران نشان می‌دهد که همچنان سربلند و متکی بر آراء مردم راه خود را در میان این همه سختی طی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر حسین سلامی پیش از ظهر امروز، سوم اسفندماه ۱۴۰۲ در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن اشاره به اینکه انتخابات نشان دهنده چند واقعیت مهم در کشور است، اظهار کرد: جامعه ما یک جامعه‌ای است که تمام ارکان و نهاد‌های اداره کشور در آن بر اساس ساختار‌های مردم سالارانه است و انتخابات یک شاخص بسیار دقیق و واضحی از وجود مردم سالاری در جامعه ما است.

وی شرکت در انتخابات را بالفعل شدن نشاطی دانست که تا قبل از آن در جامعه بالقوه وجود داشت و گفت: حضور پرشور مردم باعث نا امیدی دشمن برای تعقیب طرح‌های خطرناکی می‌شود که ظرف سال‌های گذشته علیه ملت ما اعمال کرده و از این به بعد نیز قصد دارند که به آرزوهایشان برسند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حضور پرشور مردم در صحنه‌های فعالیت سیاسی مانند انتخابات و راهپیمایی‌ها را مهم برشمرد و افزود: این حضور مردم باعث می‌شود که همه دشمنان ما دوباره محاسباتشان را بازنگری کنند.

سلامی با اشاره به یکی از خصوصیات برجسته مردم ایران گفت: مردم ما یک خصوصیت بسیار زیبایی دارند که هر وقت احساس کنند پشت یک سیاست، دشمنان ما قرار دارند کاملا در مقابل آن یک آرایش جنگی واقعی به خود می‌گیرند که این موضوع در زمان‌های مختلف کاملا مشهود بوده است.

وی با بیان اینکه ما هر چه پیشرفت داشتیم که تراز و ارتفاع جهانی دارد در عصر تحریم اتفاق افتاده است، عنوان کرد: این یعنی در دوره تحریم توانسته ایم دستاورد‌های بزرگ با شکوه و شگفت انگیزی را رقم بزنیم.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انتخابات را صرفا رای دادن به یک کاندیدا در نقطه‌ای از کشور ندانست و افزود: سطح تاثیر این انتخابات جهانی است وقتی این مشارکت‌ها تجمیع می‌شوند ایران نشان می‌دهد که همچنان سربلند و متکی بر آراء مردم راه خود را در میان این همه سختی طی می‌کند.

سلامی در پایان با تاکید بر اینکه ما مجبور هستیم که پیش برویم و نمی‌توانیم در نقطه‌ای متوقف شویم، گفت: توقف مثل سقوط است و مردم ایران این نکته را آموخته اند که باید سرزنده در هر جایی که نظام نیازمند مشارکت است حضور پیدا کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->