ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است
سرخط خبرها

ظریف: هنوز مردم پای این کشور ایستاده‌اند | وجه تمایز ایران با سایر کشور‌ها حضور مردم بوده است

  • کد خبر: ۲۱۳۳۱۶
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
ظریف: هنوز مردم پای این کشور ایستاده‌اند | وجه تمایز ایران با سایر کشور‌ها حضور مردم بوده است
وزیر سابق امور خارجه با بیان اینکه هنوز این مردم پای این کشور ایستاده‌اند، گفت: حضور مردم در انقلاب اسلامی تعیین‌کننده است.

به گزارش شهرآرانیوز محمدجواد ظریف در نشست خانه گفتگوی دانشگاه تهران که با حضور بیش از ۸۰ استاد دانشگاه تهران از طیف‌های فکری متفاوت و چهره‌های سیاسی از احزاب و گروه‌های سیاسی مختلف در تالار شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: تخصصی در امور داخلی ندارم و کنشگر سیاسی هم نیستم، لذا از حوزه تخصصی خودم استفاده می‌کنم.

وی افزود: انقلاب ایران یک حرکت جدی جهانی بود که به نظر بنده شروع فروپاشی نظام دوقطبی از انقلاب ما شروع شد و کنشگران و صاحب‌نظران مختلف این حوزه بعد از انقلاب ما گفتند که انقلاب ایران در تاریخ جهان بی‌نظیر است، به این دلیل که یک حزب سیاسی یا گروه مسلح این انقلاب را هدایت نکرده و این انقلاب به وسیله مردم و با یک رهبری خردمندانه پیروز شده است؛ لذا نقش مردم در پیروزی انقلاب اسلامی، نقش مردم در جنگ تحمیلی و نقش مردم در مقابله با تحریم‌ها را نمی‌توانیم فراموش کنیم.

وزیر سابق امور خارجه کشورمان تاکید کرد: «مردم بودند که این انقلاب را به ثمر رساندند و این مردم بودند که تا به امروز این انقلاب را حفظ کردند.»

ظریف بیان داشت: «آنچه که به ما قدرت بازدارندگی می‌دهد باز هم حضور مردم است. این به معنای این نیست که اقتصاد مهم نیست، این به معنی این نیست که قدرت نظامی ایران مهم نیست، بلکه این به معنای آن است که آن وجه تمایزی که ایران را با سایر کشور‌ها متفاوت کرده، حضور مردم بوده است که همواره هم این حضور بوده است.»

وی افزود: «اگر حضور مردم در انتخابات گذشته نبود، به نظر من موقعیت ما برای مذاکرات چه در دوره‌های گذشته و چه مذاکرات برجام حتماً بسیار شکننده می‌بود. ولی ۷۳ درصد مردم که در انتخابات حضور پیدا کردند، این موقعیت را برای جمهوری اسلامی آفریدند. این حضور مردم بود و هنوز هم این حضور مردم تعیین‌کننده است.»

محمدجواد ظریف، وقتی درباره مؤلفه‌های کاهش یا افزایش سرمایه اجتماعی در جوامع مختلف سخن می‌گفت، از مردم به عنوان «فرصت» و «پایه قدرت نظام» نام برد و گفت: «دست فرصت را باید باز بگذاریم.»

عضو هیأت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در جمع‌بندی سخنان خود بیان داشت: «اگر نگاه فرصت‌محور با نگاه تهدیدمحوری که امروز بر روابط اجتماعی ما حاکم است جایگزین شود، آن وقت می‌بینیم که مردم چطور می‌آیند، آن وقت می‌بینیم که مردم چطور در انتخابات شرکت می‌کنند.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->