ایوب و گندوز در لیست خروجی پرسپولیس احتمال حضور کادر پزشکی ترک در پرسپولیس گل‌محمدی به فکر جبران اشتباه بزرگ الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دوره‌های سرپرستی هیات کوهنوردی خراسان رضوی برنامه‌ریزی‌های بلند مدت را با تاخیر مواجه کرده است

  • کد خبر: ۲۱۳۴۱۲
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۶
دوره‌های سرپرستی هیات کوهنوردی خراسان رضوی برنامه‌ریزی‌های بلند مدت را با تاخیر مواجه کرده است
سرپرست هیات کوهنوردی خراسان رضوی گفت: دوره‌های سرپرستی هیات کوهنوردی خراسان رضوی برنامه‌ریزی‌های بلند مدت را با تاخیر مواجه کرده است
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

محمد ایمانی‌فر در گفتگو با شهرآرانیوز با اشاره به برگزاری همایش کشوری پیشکسوتان کوهنوردی و صعود‌های ورزشی در مشهد عنوان کرد: این ششمین همایش پییشکسوتان کوهنوردی و صعود‌های ورزشی کل کشور است که امسال به میزبانی خراسان رضوی و مشهد برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: در مرحله اول به منظور تجلیل و قدردانی از زحمات، تجارب و سابقه پیشکسوتان کوهنوردی در کل کشور همایشی برگزار شد تا در مواردی که پیشکسوتان کوهنوردی با آن مواجه هستند، موضوعات تخصصی مورد بحث و گفتگو قرار بگیرد.

ایمانی‌فر تصریح کرد: به واسطه اینکه مجمع انتخابی هیات کوهنوردی خراسان رضوی در سال گذشته برگزار نشد، مجددا دوره سرپرستی برای این هیات تعریف شده که من به عنوان سرپرست این هیات انتخاب شدم.

وی گفت: در حال حاضر پیگیر برگزاری مجمع انتخابی هیات هستیم. مکاتبات لازم با فدراسیون کوهنوردی و وزارت ورزش و جوانان انجام شده است. امیدوارم بتوانیم انتخابات سالم و متناسب با شأن خراسان رضوی را در ابتدای سال آینده برگزار کنیم.

سرپرست هیات کوهنوردی خراسان رضوی افزود: کسانی که در این مدت به عنوان سرپرست در هیات کوهنوردی حضور داشتند تلاش خود را انجام داده‌اند. علی‌رغم اینکه هیات کوهنوردی رئیس نداشته و در فضای سرپرستی اداره می‌شده است، برنامه‌های جاری هیات و به قوت خود انجام می‌شده است.

ایمانی‌فر اظهار کرد: در حوزه آموزش که یکی از مسائل مهم در حوزه کوهنوردی محسوب می‌شود حدود ۳ هزار نفر در طول سال گذشته در حوزه‌های مختلف کوهنوردی آموزش دیدند. هیات شهرستان‌ها نیز در این مدت فعالیت داشته و باشگاه‌ها نیز اقدامات خود را انجام داده‌اند.

وی عنوان کرد: به نظر می‌رسد در اداره هیات کوهنوردی در سال گذشته مسئله خاصی وجود نداشته است، فقط دوره‌های سرپرستی برنامه‌ریزی‌های بلند مدت را با تاخیر مواجه کرده که انشاالله با برگزاری انتخابات افق دورنمای هیات کوهنوردی تقویت شده و توسعه پیدا خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->