آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق : مشارکت در انتخابات ۱۱ اسفند تنها راه خروج کشور از مشکلات است

  • کد خبر: ۲۱۳۵۲۹
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق : مشارکت در انتخابات ۱۱ اسفند تنها راه خروج کشور از مشکلات است
فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق گفت: تنها راه حل مشکلات کشور حضور پرشور و باشکوه مردم در انتخابات پیش رو است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ دوم ستاد محمدرضا معصومی با بیان اینکه از زمان پیروزی انقلاب تاکنون دشمنان در صدد ضربه زدن به انقلاب و نظام اسلامی بوده‌اند، اظهار کرد: امروز دشمنان به دنبال این هستند که اسلامیت را از این کشور بردارند و با ایجاد اختلاف و دو قطبی کردن جامعه و با نا امید کردن مردم و همچنین با تشویق مردم به عدم حضور در انتخابات به نظام اسلامی ضربه وارد کنند.

وی افزود: به فضل الهی و با همت مردم، این انتخابات نیز همانند گذشته و پر شور‌تر از دوره‌های قبل و با حضور حداکثری مردم برگزار خواهد شد.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق ادامه داد: دشمنان بدانند با وجود همه مشکلات و تحریم‌هایی که وجود دارد، ملت همانند گذشته در این انتخابات نیز پر شور شرکت می‌کنند.

امیر سرتیپ دوم معصومی به اهمیت انتخابات آتی اشاره کرد و گفت: مردم باید از میان نامزد ها، فرد اصلح را انتخاب نمایند چرا که با این کار به رفع مشکلات جامعه کمک می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه عزت جمهوری اسلامی در گرو تلاش جمعی مسئولان است، افزود: مسئولان به عنوان دست اندرکاران نظام اسلامی هر روز باید محاسبه داشته باشند هر کس در اسلام مسوولیتی می‌پذیرد باید همواره خدا را ناظر بر اعمالش بداند و وظایفش را به بهترین شکل انجام دهد.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق خاطر نشان کرد: دشمنان با تبلیغات فراوان به دنبال کمرنگ کردن مشارکت مردم در انتخابات اسفند هستند که البته بار دیگر، با حضور باشکوه مردم، دشمنان ناکام و نا امید خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->