«کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه ٢ هزار میلیارد تومانی برای سامان‌دهی محور‌های ورودی مشهد مقدس
سرخط خبرها

گلایه شهروندان از بی‌توجهی به محیط آرامستان بهشت امام علی(ع) | این مکان زیرمجموعه آرامستان‌های شهر مشهد نیست

  • کد خبر: ۲۱۳۸۴۱
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۲
گلایه شهروندان از بی‌توجهی به محیط آرامستان بهشت امام علی(ع) | این مکان زیرمجموعه آرامستان‌های شهر مشهد نیست
شهروندان از بی‌توجهی به فضا و شرایط محیطی آرامستان بهشت امام علی (ع) گلایه‌مندند.

به گزارش شهرآرانیوز شهروندی در پیامی به صدای مردم از وضعیت نامناسب آرامستان بهشت امام علی (ع)، فضای بیرونی آرامگاه خواجه اباصلت خبر می‌دهد.

او برخی مشکلات این محدوده را خاکی بودن مسیر و نبود نور کافی در هنگام تاریکی هوا و نداشتن امکانات حداقلی آن می‌داند و در ادامه توضیح می‌دهد: مسئولان آرامستان‌ها یک بار برای همیشه این آرامستان را سرو‌سامان بدهند. به هر حال اینجا یا مجوز دارد یا ندارد، اگر مجوز ندارد و آرامستان غیرمجاز است چرا از سالیان متمادی تاکنون اجازه دفن اموات داده می‌شود؟ اگر هم مجوز دفن دارد چرا به آن رسیدگی نمی‌کنند؟ لطفا یک سری به آن بزنید. جاده بسیار صعب‌العبور و خاکی آن را ببینید که در تابستان و زمستان تردد خودرو‌ها در آن با مشکل رو‌به‌رو‌ست.

این شهروند با گلایه بیان می‌کند: همچنین فضای سبز و بهداشت محیط نیز در این آرامستان تعطیل است. از طرفی امنیت و نگهبانی ندارد و در مواقع خلوت، شهروندانی که به زیارت اهل قبور می‌آیند، احساس ناامنی می‌کنند. چون در‌و‌پیکر درست و حسابی ندارد.

حداقل برای چراغ‌برات به این آرامستان توجه می‌کردید

یکی دیگر از شهروندان که هفت‌نفر از نزدیکانش در این آرامستان به خاک سپرده شده‌اند، با دل‌خوری می‌گوید: درست است که خودمان انتخاب کرده‌ایم عزیزانمان در این قبرستان به خاک سپرده شوند، اما فکر نمی‌کردیم سال‌های سال همین‌طور بدون امکانات باقی بماند. می‌خواهیم مراسمی برای عزیزانمان برگزار کنیم در اینجا با این زمین سنگلاخی و پردست‌انداز، مکافات داریم.

از سوی دیگر متولی بقعه خواجه اباصلت، اوقاف است. این سازمان نیز یک سازمان مطرح با بودجه و اعتبارات خوب است. چرا به بهشت امام علی (ع) رسیدگی نمی‌کند؟ به هر حال برخی زائران امام هشتم (ع) از همین مسیر تردد می‌کنند و گاهی برای دیدار اموات سر ماشین را به سمت این آرامستان و بقعه خواجه اباصلت کج می‌کنند. در شأن شهر امام رضا (ع) نیست که بهشت امام علی (ع) را به حال خود رها کند. در این ایام چراغ‌برات برای رضای خدا یک نیم‌نگاهی به این مجموعه خاکی و خالی از امکانات بیندازید.

آرامستان بهشت امام علی (ع) هیئت امنایی است

گلایه و انتقاد شهروندان را با مرتضوی، مدیر روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه استان خراسان رضوی مطرح می‌کنیم. او در پاسخ به گلایه شهروندان می‌گوید: ما متولی خود بقعه هستیم. آرامستان موردنظر به صورت هیئت امنایی اداره می‌شود و قبر‌ها خرید وفروش می‌شوند.

کسی پاسخ‌گو نیست

در ادامه پیگیری، فرزانه، مسئول اجرایی آرامستان بهشت امام علی (ع) پاسخ‌گویی در این زمینه را به محمدی، مسئول هیئت امنای این آرامستان محول می‌کند. با این حال، تلاش‌های شهرآرا برای ارتباط با این مدیر بی‌نتیجه می‌ماند.

عیالوار، مدیر روابط عمومی آرامستان‌های شهر مشهد نیز در مورد این آرامستان تصریح می‌کند: این مکان زیرمجموعه آرامستان‌های شهر مشهد نیست و از حوزه کاری ما در رسیدگی به امور آن، بیرون است.

این آرامستان حق دفن اخذ می‌کند

اما سرپرست شهرداری منطقه‌۷ در پاسخ‌گویی به پرسش‌های شهروندان می‌گوید: این آرامستان در حریم منطقه‌۷ شهرداری مشهد واقع شده و جزو آرامستان‌هایی است که متولی خاص خود را دارد.

مجید وحدتی‌پور می‌افزاید: جاده محدوده بهشت رضا (ع) بین‌شهری است و مربوط به شهرداری منطقه ۷ نیست. در ایام چراغ برات و دهه آخر صفر و دیگر ایام خاص یکسری خدماتی می‌دهیم، اما داخل خود آرامستان‌ها در حیطه اختیارات ما نیست.

وحدتی‌پور ادامه می‌دهد: در واقع متولی این آرامستان، حق دفنی را که از بازماندگان اخذ می‌کند باید خرج رسیدگی به این فضا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->