استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند
سرخط خبرها

دبیرکل سازمان ملل: امنیت جهان روز به روز کمتر می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۳۹۱۰
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۴
دبیرکل سازمان ملل: امنیت جهان روز به روز کمتر می‌شود
دبیرکل سازمان ملل ضمن درخواست اصلاحات جدی در این سازمان بین‌المللی تاکید کرد که فقدان اتحاد شورای امنیت در مورد جنگ اوکراین و تداوم حملات صهیونیست‌ها در غزه، اقتدار این سازمان را به‌طور مرگباری متزلزل کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در آغاز نشست دوهفته‌ای شورای حقوق بشر در ژنو گفت: ما «نمی‌توانیم» و «نباید» نسبت به نقض مکرر و وحشتناک حقوق بشر و حقوق بین‌المللی بی‌احساس باشیم.

وی با تاکید بر اینکه شورای امنیت سازمان ملل اغلب در «بن بست است و قادر به اقدام در مورد مهمترین مسائل صلح و امنیت زمان ما نیست»، گفت: عدم اتحاد شورای امنیت در مورد غزه و اوکراین، اقتدار آن را تضعیف کرده است. شورای امنیت به اصلاحات جدی در ترکیب و بستر کاری خود نیاز دارد.

گوترش که نشست سران کشور‌های جهان در مجمع عمومی سازمان ملل در سپتامبر را فرصتی برای چنین تعهد مجددی می‌داند، می‌گوید: ما فورا به تعهد جدیدی به همه حقوق بشر نیاز داریم.

دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد: هیچ چیز مجازات دسته‌جمعی مردم فلسطین را توجیه نمی‌کند. قوانین بین‌المللی بشردوستانه در معرض تهدید است و ده‌ها هزار غیرنظامی در غزه کشته می‌شوند. کمک‌های بشردوستانه به غزه ناکافی است و جلوگیری از توزیع آن بر میلیون‌ها ساکن غزه تأثیر می‌گذارد. نقش آنروا در توزیع کمک در داخل غزه ضروری است.

وی تاکید کرد: حمله همه‌جانبه اسرائیل به رفح، آخرین میخ را بر تابوت برنامه‌های کمک‌رسانی خواهد زد. من خواستار آتش‌بس فوری و آزادی گروگان‌ها هستم.

گوترش هشدار داد که حمله همه جانبه اسرائیل به رفح به برنامه‌های کمک‌های سازمان ملل پایان خواهد داد. رفح هسته اصلی عملیات کمک‌های بشردوستانه است و آنروا ستون فقرات این تلاش‌ها است. حمله همه جانبه اسرائیل به این شهر نه تنها برای بیش از یک میلیون غیرنظامی فلسطینی که در آنجا پناه گرفته‌اند وحشتناک خواهد بود، بلکه آخرین میخ را بر تابوت برنامه‌های کمک رسانی ما خواهد زد.

دبیرکل سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه شورا به اصلاحات جدی در ترکیب و روش‌های کاری خود نیاز دارد، گفت: ما به یک تعهد جدید به همه حقوق بشر اعم از مدنی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نیاز داریم که در مورد صلح و امنیت اعمال می‌شود.

گوترش تصریح کرد که مبارزان در مکان‌هایی مانند کنگو، غزه، میانمار، اوکراین و سودان چشمان خود را بر قوانین بین‌المللی بسته‌اند.

او هشدار داد که جهان روز به روز از امنیت کمتری برخوردار می‌شود. او به شورای حقوق بشر گفت: «دنیای ما با سرعتی متفاوت در حال تغییر است. «تکثیر درگیری‌ها باعث رنج بی سابقه‌ای می‌شود. اما حقوق بشر یک امر ثابت است.»

دبیرکل سازمان ملل گفت که حملات به حقوق بشر اشکال مختلفی دارد و درخواست‌های مکرر خود برای کاهش بدهی برخی از فقیرترین کشور‌های جهان و هزینه‌های بیشتر برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی را تکرار کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->