نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟
سرخط خبرها

تولید نمایش موزیکال «خاتون ترنج» نوشته زنده یاد علی حاتمی برای رادیو

  • کد خبر: ۲۱۴۰۹۰
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵
تولید نمایش موزیکال «خاتون ترنج» نوشته زنده یاد علی حاتمی برای رادیو
مدیر رادیو نمایش از تولید مجموعه‌ای با عنوان «خاتون ترنج» که زنده‌یاد علی حاتمی آن را نوشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن سوهانی ـ مدیر رادیو نمایش ـ ضمن تاکید بر تولید کار‌های نمایشی و برنامه‌های ویژه نوروز، از ساخت یک مجموعه نمایشی ریتمیک و موزیکال در رادیو خبر داد.

او با اشاره به تولید این مجموعه که در آن از نوشته‌های زنده‌یاد علی حاتمی استفاده شده است، توضیح داد: ما به رسم هر ساله سعی می‌کنیم نو به نو شویم و کار‌های جدیدی را آماده کنیم؛ امسال هم از لحظه سال تحویل تا ایام ماه مبارک رمضان آثار و سریال‌های مختلفی خواهیم داشت.

سوهانی در این زمینه با اشاره به تولید نمایش «خاتون ترنج» توضیح داد: به تازگی قرار است یک کنسرت نمایش موزیکال را در رادیو برای اولین بار داشته باشیم که توسط قربان نجفی ساخته می‌شود.

به گفته او این نمایش بر اساس یکی از متن‌های زنده‌یاد علی حاتمی است که تاکنون کار نشده بود. بر این اساس سعی کردند در قالبی جذاب و شاد آن را به اجرا دربیاورند و برای نوروز آماده کنند.

سوهانی در ادامه از چالش‌های مرکز هنر‌های نمایشی رادیو گفت و بیان کرد: این مرکز یکی از قدیمی‌ترین مجموعه‌های فعال سازمان صداوسیماست. این مجموعه تنها حوزه‌ای است که هنرمندان و چهره‌ها یا کارمند آن هستند یا مستقیم با مجموعه کار می‌کنند. یکی از جنبه‌های کار ما مدیریت این مجموعه است. به عنوان نماینده هنرمندان معتقدم آن‌ها باید دغدغه‌هایشان را بگویند، واقعا به اندازه جایگاهشان قدر نمی‌بینند و معتقدم صداوسیما خیلی بیش از این باید این‌ها را تکریم کند.

وی در پایان گفت‌وگوی خود درباره سلبریتیزم و استفاده صداوسیما از هنرمندان به شکل هدفمند هم نکاتی را بیان کرد و گفت: واژه «سلبریتیزم» را که از فرنگ آمده و حتی معادل فارسی برای آن نداریم، می‌توان به جهت محتوایی برای چهره‌های مشهور در صنعت سرگرمی به کار برد. مدیریت این چهره‌ها موضوع پُرمناقشه‌ای است و حرف و حدیث درباره آن زیاد وجود دارد. همه جای دنیا یک چهارچوب ارتباطی به عنوان ائتلاف مرجع وجود دارد. شما برای اینکه گفتمان‌سازی کنی، فرهنگ‌سازی کنی و بر روی جامعه و افکار عمومی اثر بگذارید از آن‌ها باید درست استفاده کنید و همه جای دنیا این کار را می‌کنند. هیچ جای دنیا نه این‌گونه است که سازمان‌های رسانه‌ای چهره‌ها را به حال خودشان رها کنند و نه این گونه است که قلع و قمع‌شان کنند. در نتیجه مدیریت درست و متعادل و هدفمند چهره‌ها مهم‌ترین بستر راهبردی پیش‌روی سازمان صداوسیماست. تلویزیون راهبرد چه گفتن را می‌داند، اما مسئله ما چگونه گفتن است؛ آن هم در جهانی که خیلی پیچیده شده است، در جهانی که مخاطب ما منفعل نیست و قدرت دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->