بازگشت ستارگان تیم ملی والیبال لهستان برای دیدار با ایران وزیر ورزش: مجامع عمومی فدراسیون‌ها به صورت وبیناری برگزار شود دورسون: ماندنم در پرسپولیس به قرارداد جدیدم بستگی دارد زمان بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | پادشاه و قهرمان اروپا بهم خوردند آخرین پیام کارتال برای هواداران پرسپولیس پرداخت هزینه‌های تحصیل فرزندان ژوتا توسط رونالدو انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد آشورماتوف ازبک مدافع جدید استقلال ۴ دستیار اسکوچیچ مربیان آینده پرسپولیس ستاره سپاهان خارج از لیست
سرخط خبرها

بیانیه استقلال علیه سپاهان:‌ بازی رفت یادتان هست؟

  • کد خبر: ۲۱۴۲۶۵
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
بیانیه استقلال علیه سپاهان:‌ بازی رفت یادتان هست؟
باشگاه استقلال با یادآوری پنالتی عجیبی که در بازی رفت علیه این تیم گرفته شد به رفتار باشگاه سپاهان بعد از بازی واکنش نشان داده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال پس از برد این تیم در هفته هجدهم لیگ برتر، به رفتار باشگاه سپاهان واکنش نشان داد. این باشگاه اعلام کرد: "در پی پیروزی با ارزش استقلال، باشگاه سپاهان در شرایطی که همگان شاهد برتری بی، چون و چرای آبی پوشان بودند، با انتشار تصاویری از برخورد نه چندان جدی دو بازیکن استقلال و سپاهان مدعی شد داور یک کارت زرد را نادیده گرفته است! رسانه رسمی باشگاه استقلال به همین دلیل لازم می‌داند ضمن قدردانی از بازیکنان و مربیان استقلال، اشاره‌ای به پشت پرده این قبیل رفتار‌ها داشته باشد.

سپاهان در حالی با انتشار دو تصویر که صحت آن‌ها و ارتباطشان به هم قابل اثبات نیست مدعی شده داور باید به ایمان سلیمی بابت برخورد با شهریار مغانلو اخطار نشان می‌داد که فیلم و عکس‌های به جا مانده از بازی رفت استقلال و سپاهان که در هفته سوم نیم فصل اول به میزبانی اصفهان برگزار شد، به یادمان می‌آورد پنالتی اعلام شده به سود سپاهان در آن بازی، نادرست بوده و قبل از برخورد توپ با دست ایمان سلیمی، روی مدافع استقلال خطا شده بود.


 مردم و کارشناسان به چشم دیدند دقایق ابتدایی بازی، خطای مدافع سپاهان روی گوستاوو بلانکو در چند قدمی دروازه می‌توانست یک پنالتی به سود استقلال باشد که این پنالتی هم پیش چشم هواداران استقلال و در خانه خودمان سوخت. جالب اینجاست که همچنان بیانیه نویسی و تحت فشار گذاشتن داوران از طریق انتشار عکس و فیلم و متن در جریان بازی و بلافاصله بعد از پایان بازی‌ها ادامه دارد و این وسط تنها باشگاه استقلال مواخذه و محاکمه می‌شود.

باشگاه استقلال ضمن خسته نباشید به عوامل برگزاری بازی‌های لیگ برتر تقاضا دارد در این هفته‌های حساس نظارت بیشتری روی رفتار‌های خارج از زمین برخی باشگاه‌ها صورت بگیرد تا این تصور برای سایر تیم‌ها پیش نیاید که می‌توان با بیانیه و ... داوران را تحت فشار گذاشت و یا برای داوران بازی‌های بعدی ذهنیت ایجاد کرد. باشگاه استقلال همچنین از هواداران فهیم مجموعه آبی که به رغم سرمای هوا، با حضور در ورزشگاه آزادی از تیم محبوب خود حمایت کردند، کمال تشکر را دارد و این پیروزی با ارزش را به کادرفنی استقلال، بازیکنان، تمامی عوامل تیم و باشگاه و البته به هواداران استقلال تبریک می‌گوید. "

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->