حاجی بابایی: تاکنون ۲۲۳۸ سوال از وزرا توسط نمایندگان به ثبت رسیده است ترامپ برای سفر به چین شرط گذاشت | فقط با دعوت شی به چین می‌روم محمدباقر قالیباف وارد ژنو شد خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴) اولتیماتوم ترامپ برای پایان جنگ روسیه کاهش یافت ایران: با هرگونه تلاشی برای تضعیف حاکمیت ملی سوریه مخالفت می‌کنیم نامه آیت‌الله نوری‌همدانی به دست رهبر کاتولیک‌های جهان رسید ۶ نظامی صهیونیست در یک حادثه امنیتی در غزه زخمی شدند (۶ مرداد ۱۴۰۴) قطع بی ضابطه برق صدای نماینده مجلس را هم درآورد: تا تحقق کامل عدالت در توزیع برق دست از پیگیری نخواهم کشید وزیر کشور با خانواده شهیدان شادمانی، ربانی و محرابی دیدار کرد محور‌های رایزنی پوتین و نتانیاهو ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست
سرخط خبرها

پیام مراجع تقلید درباره انتخابات ۱۱ اسفند

  • کد خبر: ۲۱۴۶۰۹
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۱
پیام مراجع تقلید درباره انتخابات ۱۱ اسفند
مراجع عظام تقلید در بیاناتی از مردم ایران اسلامی برای حضور پای صندوق‌های رأی ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دعوت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه برگزاری انتخابات ۱۱ اسفندماه، آیات عظام مکارم شیرازی، نوری همدانی، سبحانی و جوادی آملی مردم را به حضور حماسی پای صندوق‌های رأی ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دعوت کردند و از همه کسانی که ایران را دوست دارند خواستند که برای استقلال، امنیت، عظمت و جلال و شکوه کشور در انتخابات شرکت کنند و دستاورد مهم انتخابات قوی و پرشور را انتخاب افراد قوی، تشکیل مجلس قوی و در نتیجه رفع مشکلات و پیشرفت کشور دانستند.

آیت‌الله نوری همدانی: مردم در انتخابات حماسه دیگری خلق می‌کنند

آیت‌الله نوری همدانی هم شرایط فعلی کشور و منطقه را حساس خواند و بیان کرد: تمام دشمنان دست در دست هم نهاده‌اند تا انتخابات را تحریم کنند، اما مردم ما با درنظر گرفتن این شرایط با حضور خود حماسه دیگری خلق کرده و دشمنان را ناامید می‌کنند.

وی بر این نکته هم تاکید کرد که با انتخاب افراد اصلح و متخصص و متدین مشکلات موجود از جمله مسائل فرهنگی و اقتصادی حل خواهد شد.

آیت‌الله مکارم شیرازی: شرکت در انتخابات نشانه بیدار بودن ملت است

حضرت آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی هم با دعوت مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات، تصریح کرد: نشانه بیدار بودن یک ملت شرکت در انتخابات است و شما هم از طریق شرکت در انتخابات بیداری و هوشیاری خودتان را اثبات کنید.

دعوت آیت‌الله سبحانی از مردم برای حضور پای صندوق‌های رأی

آیت‌الله جعفر سبحانی هم از مردم دعوت کرد با حضور پای صندوق رأی، افراد مؤمن، لایق و متعهد و آگاه را انتخاب کنند تا به خواست خداوند متعال از این طریق مشکلات برطرف شود.

معظم‌له بیان کرد: با توجه به اینکه ایام پیش رو ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی است که رکن مهمی در نظام جمهوری اسلامی به شمار می‌رود، از عموم مردم و طبقات مختلف درخواست می‌شود برای اصلاح امور و حل مشکلات کشور، افراد مؤمن، لایق و متعهد و آگاه را انتخاب کرده تا به خواست خداوند متعال از این طریق مشکلات معیشتی و … که دامنگیر شده است برطرف شود.

آیت‌الله جوادی آملی: شرکت در انتخابات تضمین کننده استقلال، امنیت و عظمت کشور است

آیت‌الله عبدالله جوادی‌آملی هم با دعوت از مردم به حضور حداکثری در انتخابات، تصریح کردند: باید در همه مناسبت‌ها و عناوینی که در استقلال، امنیت و بزرگی این مملکت دخیل هستند مانند انتخابات و غیر انتخابات، حضور فعال داشته باشیم.

وی اظهار کرد: در همه مسائل اجتماعی باید به فکر استقلال کشور، امنیت کشور، عظمت کشور و جلال و شکوه کشور باشیم و نبینیم که خدای ناکرده جهانی نسبت به دین و امثال آن بی‌مهر است، برای اینکه شرف ما به وسیله همین‌هاست؛ حالا یکی از نمونه‌ها مسئله انتخابات است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->