رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم بیروت در انتظار تشییع تاریخی شهیدان مقاومت | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم
سرخط خبرها

آمریکا به پرتاب ماهواره «پارس ۱» و برگزاری انتخابات در ایران واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۲۱۴۶۲۵
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۹
آمریکا به پرتاب ماهواره «پارس ۱» و برگزاری انتخابات در ایران واکنش نشان داد
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشستی خبری با مطرح کردن ادعاهایی علیه همکاری‌های دفاعی روسیه و ایران به سوالی درباره پرتاب ماهواره ایرانی «پارس۱» از طریق پرتابگر روسی پاسخ داد.

به گزارش شهرآرانیوز «متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا پرتاب ماهواره ایرانی «پارس ۱» از طریق پرتاب‌گر روسی «سایوز» را نشانگر تعمیق شراکت نظامی میان ایران و روسیه تلقی کرد.

میلر در بخشی از نشستی خبری که مشروح آن در وبگاه وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شده، در پاسخ به سوالی مبنی بر این که ارزیابی وزارت امور خارجه آمریکا درباره پرتاب ماهواره ایرانی توسط روسیه به مدار زمین چیست، با اشاره به شراکت نظامی ایران و روسیه مدعی شد: همان طور که پیشتر، چند بار به طور علنی هشدار داده‌ایم، این شراکت برای اوکراین، همسایگان ایران و جامعه بین‌المللی خطرناک است.

ادعای میلر درباره تاثیر شراکت نظامی ایران و روسیه بر کشور‌های دیگر، از جمله اوکراین که پیشتر نیز از سوی دیگر مقامات دولت آمریکا مطرح شده، در حالی است که مقامات ایرانی تاکید کرده‌اند جنگ را راهکار حل‌وفصل مناقشات در هیچ کجای جهان نمی‌دانند و از این رو، در جنگ اوکراین نیز برخلاف غرب که آشکارا با کمک‌های مالی و نظامی به اوکراین به مداخله در این جنگ می‌پردازد، از هیچ یک از طرفین حمایت نمی‌کند و راهکار سیاسی را مسیر مسالمت‌آمیز حل‌وفصل این مناقشه می‌داند. ایران همچنین تاکید کرده است همکاری‌های نظامی‌اش با روسیه در چارچوب روابط دفاعی دو کشور است و ارتباطی با جنگ اوکراین ندارد.

ماهواره پارس یک، ماهواره سنجش از دور ساخت پژوهشگاه فضایی ایران است که دارای ۳ محموله تصویر برداری است که یکی از آن‌ها با دقت ۱۵ متر برای اپتیک طیفی، و دیگری ۱۵۰ متر برای تصویربرداری حرارتی و دقت ۱، ۳۰۰ متر برای تصویربرداری مادون قرمز موج کوتاه است.

این ماهواره مجهز به محموله‌های مخابراتی است، همچنین به ایستگاه‌هایی نیاز است تا فرامینی از سطح زمین برای ماهواره ارسال می‌شوند. از این رو محموله دارای باند‌های S، x و UH است.

برای ردیابی پارس ۱ علاوه بر جی پی اس فناوری‌های دیگری را نیز استفاده شده و روی این ماهواره ۹۳ تست محیطی و EMC اجرایی شده است.

پارس یک بعد از پرتاب در مدار ۵۰۰ کیلومتری و مدار زمین آهنگ قرار می‌گیرد و در یک ساعت و نیم از آسمان ایران عبور می‌کند.

میلر در ادامه اظهاراتش گفت: ما توان خود برای اقدام در پاسخ به شراکت نظامی میان روسیه و ایران را در هماهنگی نزدیک با شرکا و متحدانمان نشان داده‌ایم و اگر ایران پا فراتر بگذارد و موشک‌های بالستیک به روسیه بفروشد، به شما اطمینان می‌دهم که پاسخ جامعه بین‌المللی سریع و شدید خواهد بود.

ادعای غرب درباره فروش موشک‌های بالستیک ایرانی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین در حالی مطرح می‌شود که «کایرلو بودانوف» رییس اداره اطلاعات نظامی اوکراین ادعا‌های غرب درباره انتقال موشک‌های دوربرد از ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را رد کرده و تاکید کرد که این اطلاعات واقعیت ندارند.

خبرگزاری رویترز پیشتر با نقل قول از ۶ منبع مطلع مدعی شده بود ایران حدود ۴۰۰ موشک بالستیک به روسیه فرستاده است و تحویل آن‌ها، احتمالا، در ژانویه ۲۰۲۴ و در پی مذاکران میان تهران و مسکو انجام شد.

بودانوف، اما می‌گوید «آن‌ها (موشک‌های ایرانی) آنجا نیستند. هیچ یک از این‌ها با واقعیت مطابقت ندارد.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین با اشاره به برگزاری انتخابات در ایران در اظهاراتی مداخله‌جویانه انتخابات ایران را فاقد شفافیت خواند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->