بیماری ترامپ چیست؟ وزیر دفاع یمن: ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد دیدار دبیر شورای امنیت ارمنستان با عراقچی دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان کشف شد جانشینی رئیس‌جمهور آمریکا در صورت مرگ دونالد ترامپ چگونه است؟ سخنگوی وزارت دفاع: آمادگی دفاعی و عملیاتی نیروهای مسلح ایران افزایش یافته است نخست وزیر پیشبرد امور یمن تعیین شد شهادت نخست وزیر یمن تایید شد (۸ شهریور ۱۴۰۴) آکسیوس حال ترامپ را خوب توصیف کرد دیدار دبیر شورای امنیت ارمنستان با سرلشکر موسوی سفارت اوکراین در بغداد: در فعالیت‌های غیرقانونی در عراق مشارکتی نداریم تلاش مصر برای کاهش تنش و فراهم کردن زمینه مذاکرات میان ایران و آمریکا برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی ریاست جمهوری (۸ شهریور ۱۴۰۴) ابراز ناامیدی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تحریم شدن اسرائیل: خوش‌بین نیستم نماینده مجلس: مکانیسم ماشه تاثیری بر فروش نفت ندارد رسانه‌های عبری از وقوع انفجار یک خودرو در تل‌آویو خبردادند ماجرای مرگ ترامپ چیست؟ + شایعات مطرح شده (۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات سفر چهار روزه پزشکیان به چین اعلام شد وزیر خارجه: با نگاهی واقع‌بینانه، چالش‌های پیچیده امنیتی و ملی را رصد کردیم وزیر نیرو به صحن علنی مجلس می رود | کارنامه ناترازی انرژی علی آبادی در بهارستان بررسی خواهد شد میز خدمت تعزیرات حکومتی الکترونیکی شد طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در دستور کمیسیون‌های تخصصی مجلس خودروساز کرمانی به دلیل گرانفروشی محکوم شد پزشکیان: هیچ قدرت خارجی نباید خللی در روابط دوستانه ایران و ارمنستان ایجاد کند توضیحات معاون وزیر اقتصاد درباره آخرین وضعیت پرونده چای دبش + فیلم دبیر شورای امنیت ارمنستان با رئیس جمهور دیدار کرد (۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار رادان: تا این لحظه انتخابات در امنیت کامل برگزار شده است

  • کد خبر: ۲۱۴۶۹۲
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۷
سردار رادان: تا این لحظه انتخابات در امنیت کامل برگزار شده است
فرمانده فراجا گفت:‌ تا به این لحظه هیچگونه مشکل امنیتی در هیچ یک از شعب اخذ رای در سراسر کشور وجود نداشته و امنیت کامل برقرار است.

به گزارش شهرآرانیوز سردار احمدرضا رادان ضمن حضور در پای صندوق رأی مستقر در ستاد فراجا گفت: بحمداله از اولین دقایق شروع رأی گیری، مردم عزیز در سراسر کشور پای صندوق‌های رأی آمدند و با شور وصف ناپذیری در حال عمل به تکلیف دینی و ملی خود هستند و تا این لحظه که در خدمت مردم عزیز برای گزارش هستم، هیچگونه مشکل امنیتی در هیچ یک از شعب در سراسر کشور وجود نداشته و امنیت کامل برقرار است.

فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: این امنیت در حالی رقم خواهد خورد که مشارکت مردم هم بسیار بالا باشد؛ به واقع هرچه این مشارکت بالا باشد امنیت هم بالاتر و بیشتر خواهد بود.

به گفته رادان از اولین دقایق شروع رأی گیری، بیگانگان هم بیکار ننشستند مشخص هست که از این شور بسیار ناراحت هستند و برای شان باورپذیر نیست که این تعداد از مردم با این استقبال برای تصمیم گیری برای نمایندگان‌شان در شعب رأی گیری حاضر شوند.

وی با تشکر از حضور پرشور مردم در انتخابات ۱۱ اسفند گفت: همکاران من در بحث امنیت صندوق‌ها قطعا تا پایان زمان رأی گیری در شعب هستند و بعد از آن هم وظیفه انتقال صندوق‌ها و سپس هم ماموریت امنیت مخازن را برعهده دارند. ما تا آخرین لحظاتی که نتایج معلوم شود برای حفظ امنیت و پاسداشت همه آن چیزی که مردم آن را امنیت می‌نامند در خدمت شان هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->