نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: مشارکت مردم مشهد با سایر کلان‌شهر‌ها غیرقابل مقایسه است

  • کد خبر: ۲۱۴۸۰۹
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۰
فرماندار مشهد: مشارکت مردم مشهد با سایر کلان‌شهر‌ها غیرقابل مقایسه است
فرماندار مشهد گفت: مشارکت مردم مشهد، با سایر کلان‌شهر‌ها قابل مقایسه نیست و مردم مشهد بسیار بیشتر از دیگر استان‌ها مشارکت داشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری اظهار کرد: تاکنون طبق آماری که اعلام شده، مشارکت مردم از سال ۱۳۹۸ بیشتر بوده و ان‌شاءالله میزان رای اخذ شده را خدمت مردم عزیز اعلام می‌کنیم.

داوری گفت: ما به اندازه کافی تعرفه در مشهد داشتیم که نیازمند تعرفه جدید نبودیم. اگر شعبه‌ای درخواست تعرفه‌ای داشته ما سریعا بین آن‌ها توزیع کردیم.

وی ادامه داد: سال ۱۳۹۸ مشارکت مردم ۳۳ درصد بوده است. آمار تخمینی را زمانی می‌زنند که فرصت زیاد داشته باشد که این برای ما با توجه به زمان محدود امکان‌پذیر نیست.

فرماندار مشهد تاکید کرد: طبق شواهد، مشارکت بسیار خوبی در مشهد و شهر‌های استان صورت گرفته است.

داوری افزود: مشارکت مردم مشهد، نسبت به سایر کلان‌شهر‌ها قابل مقایسه نیست و مردم مشهد بسیار بیشتر نسبت به سایرین مشارکت داشتند.

وی تصریح کرد: ما اولین کلان‌شهر در کشور هستیم که مشارکت بالایی داریم. مشارکت مردم مشهد در انتخابات از تهران، اصفهان و شیراز تاکنون بیشتر بوده است.

فرماندار مشهد تاکید کرد: تاکنون هیچ‌گونه گزارش رسمی از تخلف در انتخابات اعلام نشده و هیچ کاندیدایی مبنی بر تخلف شکایتی نداشته است.

داوری تصریح کرد: جالب اینجاست که مردم نیز گزارشی مبنی بر تخلف به ما اعلام نکردند. دو سه مورد کوتاه و جزئی بوده که بررسی شده و در صورت مشکل بررسی‌هایی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: سامانه ما، در این حوزه بسیار فعال بود و مردم استقبال کردند به نحوی که گاهی امکان پاسخگویی از ۳۰ خط را نداشتیم. اکثر این افراد درخواست شعبه سیار داشتند و از نوع برگزاری تشکر کردند. بعضی‌ها نیز موقعیت مکانی شعب‌ اخذ رای را می‌خواستند. بعضی افراد با توجه به شلوغی شعب درخواست داشتند که تیم رای سیار ما در صحنه حاضر شده و کمک برسانند.

فرماندار گفت: به عنوان مثال بعضی از مردم برای کارخانه‌جات و مراکز تجمیعی از ما شعبه می‌خواستند برایشان منتقل و فراهم کردیم.

وی اظهار کرد: گاهی اوقات تردد‌های مشکوکی در پایگاه‌های اخذ رای صورت می‌گرفت که سریعا بررسی می‌کردیم.

فرماندار بیان کرد: هدفمان این بود شعبه‌های سیاری برای مراکز تجمیعی ارسال کنیم و تا فرصت داشتیم فرستادیم.

وی ادامه داد: تا این لحظه، مشهد وضعیت بهتری نسبت به سایر شهر‌ها داشته است. من آمار دقیقی از شهر تهران ندارم، اما به نظر می‌رسد آمار ما از تهران بیشتر است. در ۱۱ اسفند مردم شفافیت را در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان به خوبی مشاهده کردند لذا چیزی پنهان نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->