آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: مشارکت مردم مشهد با سایر کلان‌شهر‌ها غیرقابل مقایسه است

  • کد خبر: ۲۱۴۸۰۹
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۰
فرماندار مشهد: مشارکت مردم مشهد با سایر کلان‌شهر‌ها غیرقابل مقایسه است
فرماندار مشهد گفت: مشارکت مردم مشهد، با سایر کلان‌شهر‌ها قابل مقایسه نیست و مردم مشهد بسیار بیشتر از دیگر استان‌ها مشارکت داشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری اظهار کرد: تاکنون طبق آماری که اعلام شده، مشارکت مردم از سال ۱۳۹۸ بیشتر بوده و ان‌شاءالله میزان رای اخذ شده را خدمت مردم عزیز اعلام می‌کنیم.

داوری گفت: ما به اندازه کافی تعرفه در مشهد داشتیم که نیازمند تعرفه جدید نبودیم. اگر شعبه‌ای درخواست تعرفه‌ای داشته ما سریعا بین آن‌ها توزیع کردیم.

وی ادامه داد: سال ۱۳۹۸ مشارکت مردم ۳۳ درصد بوده است. آمار تخمینی را زمانی می‌زنند که فرصت زیاد داشته باشد که این برای ما با توجه به زمان محدود امکان‌پذیر نیست.

فرماندار مشهد تاکید کرد: طبق شواهد، مشارکت بسیار خوبی در مشهد و شهر‌های استان صورت گرفته است.

داوری افزود: مشارکت مردم مشهد، نسبت به سایر کلان‌شهر‌ها قابل مقایسه نیست و مردم مشهد بسیار بیشتر نسبت به سایرین مشارکت داشتند.

وی تصریح کرد: ما اولین کلان‌شهر در کشور هستیم که مشارکت بالایی داریم. مشارکت مردم مشهد در انتخابات از تهران، اصفهان و شیراز تاکنون بیشتر بوده است.

فرماندار مشهد تاکید کرد: تاکنون هیچ‌گونه گزارش رسمی از تخلف در انتخابات اعلام نشده و هیچ کاندیدایی مبنی بر تخلف شکایتی نداشته است.

داوری تصریح کرد: جالب اینجاست که مردم نیز گزارشی مبنی بر تخلف به ما اعلام نکردند. دو سه مورد کوتاه و جزئی بوده که بررسی شده و در صورت مشکل بررسی‌هایی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: سامانه ما، در این حوزه بسیار فعال بود و مردم استقبال کردند به نحوی که گاهی امکان پاسخگویی از ۳۰ خط را نداشتیم. اکثر این افراد درخواست شعبه سیار داشتند و از نوع برگزاری تشکر کردند. بعضی‌ها نیز موقعیت مکانی شعب‌ اخذ رای را می‌خواستند. بعضی افراد با توجه به شلوغی شعب درخواست داشتند که تیم رای سیار ما در صحنه حاضر شده و کمک برسانند.

فرماندار گفت: به عنوان مثال بعضی از مردم برای کارخانه‌جات و مراکز تجمیعی از ما شعبه می‌خواستند برایشان منتقل و فراهم کردیم.

وی اظهار کرد: گاهی اوقات تردد‌های مشکوکی در پایگاه‌های اخذ رای صورت می‌گرفت که سریعا بررسی می‌کردیم.

فرماندار بیان کرد: هدفمان این بود شعبه‌های سیاری برای مراکز تجمیعی ارسال کنیم و تا فرصت داشتیم فرستادیم.

وی ادامه داد: تا این لحظه، مشهد وضعیت بهتری نسبت به سایر شهر‌ها داشته است. من آمار دقیقی از شهر تهران ندارم، اما به نظر می‌رسد آمار ما از تهران بیشتر است. در ۱۱ اسفند مردم شفافیت را در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان به خوبی مشاهده کردند لذا چیزی پنهان نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->