پایان فعالیت دیپلماتیک سفرای عمان و امارات در ایران | سفرای جدید به زودی وارد تهران می‌شوند دریادار ایرانی: در دریای خزر جایی برای قدرت‌های فرامنطقه‌ای وجود ندارد کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تأسیس ۱۱ شعبه استانی احزاب ملی موافقت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: کلید حل مشکلات اقتصادی شهرستان صالح‌آباد ساخت جاده است | مناطق تلفیقی، نماد انسجام ملی هستند ظهوریان: قوه‌قضائیه به موضوع تعیین تکلیف پرونده‌های کرسنت و بدهکاران بانکی ورود کند پزشکیان: فرهنگ ایرانیان ریشه در همیاری و کمک به یکدیگر دارد سپاه پاسداران شهادت ۲ نفر از نیروهای سپاه سروآباد کردستان در درگیری با ضدانقلاب را تأیید کرد لایحه مربوط به ارائه خدمات صدور گواهی‌نامه‌های قانونی فنی و ایمنی دریایی اصلاح شد فرمانده نیروی دریایی ارتش: کشورهای ساحلی خزر رزمایش مشترک برگزار می‌کنند طرح صدور گواهینامه برای نوجوانان ۱۶ ساله در چه مرحله‌ای است؟ + فیلم هشدار وزارت خارجه درباره دخالت مخرب اروپا در امور منطقه خلیج‌فارس معاون اول رئیس جمهور: بحران آب یک معضل منطقه‌ای نیست، اقدامات ملی لازم است سخنگوی دولت: متوجه تلاطم‌های بازار هستیم | وزیر امور خارجه با نظر شخصی خود کاری را انجام نمی‌دهد توضیحات سخنگوی دولت درباره قطعی گاز در زمستان ۱۴۰۴ + فیلم دست استرالیا رو شد| ارسال قطعات جنگنده از سیدنی به اسرائیل با پرواز‌های مسافربری توضیح مصر درباره مذاکرات آتش‌بس | هدف در شرم‌الشیخ، ایجاد مکانیسم امنیتی برای عقب‌نشینی کامل اسرائیل از غزه است بیداری دوباره وجدان جهانی در مسئله فلسطین آژانس امدادرسانی سازمان ملل متحد برای فلسطین: غزه محلی ناامن برای یک میلیون کودک فلسطینی است تاریخ انتخابات شورا‌ها در ۱۴۰۵ مشخص شد + جزئیات (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) درصورت تأیید شورای نگهبان، سقف مهریه از ۱۴ به ۱۱۰ سکه افزایش می‌یابد | جزئیات تغییرات لایحه اصلاحی مهریه در مجلس تشریح آخرین وضعیت امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی توسط وزیر اطلاعات نتانیاهو: هنوز به پایان جنگ غزه نرسیده‌ایم اما به آن نزدیکیم راه‌اندازی سامانه ثبت تخلفات اینترنتی، به صورت آزمایشی | مراحل اعتراض به جریمه‌ها واکنش ایران نسبت‌به کاهش سهم خود از بودجه کمیساریای عالی پناهندگان ترامپ مدعی شد که ایران مایل است توافق غزه به سرانجام برسد وزیر آموزش و پرورش با حضور در مجلس، به سؤالات نمایندگان پاسخ می‌دهد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تقدیر شورای اسلامی شهر مشهد مقدس از حضور پرشور مردم در حماسه ۱۱ اسفند

  • کد خبر: ۲۱۴۸۹۵
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵
تقدیر شورای اسلامی شهر مشهد مقدس از حضور پرشور مردم در حماسه ۱۱ اسفند
شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پیامی از حضور پرشور مردم مشهدالرضا(ع) در انتخابات ۱۱ اسفندماه تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پیامی از حضور پرشکوه و پرشور مردم مشهدالرضا(ع)، جهانشهر برکت و کرامت، در انتخابات یازدهم اسفندماه، تقدیر و تشکر کرد.

متن پیام به این شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

ملت سرافراز ایران اسلامی و به ویژه مردم ولایی و انقلابی مشهدالرضا(ع)، جهانشهر برکت و کرامت، بار دیگر حماسه‌‎ای ماندگار، با عظمت و پرصلابتی را با حضور پرشور در پای صندوق‌های رای و مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری رقم زدند.

زائران و مجاوران شهر امام مهربانی‌ها نشان دادند که علیرغم همه تلاش‌های منافقان و دشمنان این مرزوبوم برای کمرنگ کردن میزان مشارکت مردمی، همچنان مستحکم و استوار، پای آرمان‌های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و بنیانگذار کبیر انقلاب و پشتیبان ولی فقیه خود هستند.

شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بر خود واجب می‌داند که از این حضور انقلابی و مشارکت میلیونی شهروندان مشهدی در انتخابات روز گذشته و حماسه‌آفرینی ملت، کمال تقدیر و تشکر را داشته باشد؛ بی‌شک این حضور، مسئولیت و رسالت تمامی ارکان مدیریت شهری، استانی و کشوری را برای خدمت‌رسانی به عموم ملت سرافراز ایران اسلامی، مضاعف می‌کند.

مراتب قدردانی خود را از تلاش‌ها و اقدامات مدیریت شهری در راستای ایجاد فضای باشور و نشاط انتخاباتی در سطح شهر نیز ابراز می‌داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->