ممنوعیت تردد پرواز‌های عبوری بین المللی در آسمان مرکز و نیمه غربی کشور (۱۱ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: تاکنون حدود ۴۰۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز به کشورشان بازگردانده شده‌اند (۱۱ تیر ۱۴۰۴) + فیلم جزئیات تیراندازی در گشت امنیتی منطقه تاریک دره همدان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تعلیق همکاری ایران با این سازمان واکنش نشان داد خشم کارشناس صهیونیست از حمایت مصر از ایران: قاهره وارد جنگ سرد با تل‌آویو شده است احضار کاردار آمریکا در پی تعلیق کمک نظامی واشنگتن به کی‌یف فروردین: حمله اسرائیل به اماکن ورزشی در مجامع بین‌المللی پیگیری شود ۴ کشته و ۱۱ زخمی در حادثه انفجار در پاکستان پزشکیان: ما طرفدار صلح، دشمنِ جنگ و در عین حال، مصمم برای دفاع از مرز، امنیت و مردم خود هستیم بیانیه رئیس دانشکده مطالعات جهان و جمعی از اساتید خطاب به دبیرکل سازمان ملل در خصوص جنایات جنگی صهیونیست ها موافقت کنگره آمریکا با پروژه ناسا برای رسیدن به ماه پزشک اسیر فلسطینی برنده جایزه نزار بنات شد نخست‌وزیر فراری بنگلادش به زندان محکوم شد سخنگوی وزارت امور خارجه: مواضع آژانس بین المللی انرژی اتمی سبب خشم مردم ایران شده است + ویدئو افزایش چشمگیر حجم تولید انواع تسلیحات در روسیه چین: مسئله هسته‌ای ایران باید از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌وفصل شود وضعیت بلاتکلیف آوارگان اسرائیلی و هرج و مرج در جبهه داخلی صهیونیست‌ها بعد از جنگ با ایران العربی‌الجدید: کشور‌های عربی باید از ایران درس قدرت و استقلال بگیرند برگزاری نشست خبری جایزه ادبی «بریکس» در روسیه حادثه امنیتی در نوار غزه برای نظامیان صهیونیست انفجار مقابل خانه زن تاجر مرتبط با نتانیاهو رئیس جمهور ونزوئلا: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود پزشکیان معاهده میان ایران و مالزی در زمینه انتقال بین‌المللی زندانیان را ابلاغ کرد واکنش حماس به اظهارات ترامپ درباره آتش‌بس ۶۰ روزه غزه فرانسه: موضع روسیه درخصوص جنگ اوکراین تغییری نکرده است سردار نائینی: عملیات نیروهای مسلح با تدبیر رهبری در کمترین زمان آغاز شد برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی مجلس شورای اسلامی (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نوبخت به مردم رشت پس از ناکامی در انتخابات پیام داد

  • کد خبر: ۲۱۴۹۶۹
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۱
نوبخت به مردم رشت پس از ناکامی در انتخابات پیام داد
دبیرکل حزب اعتدال و توسعه که در فاصله ۲۱ روز مانده به برگزاری انتخابات تصمیم به تغییر حوزه انتخابیه اش از تهران به شهر رشت گرفته بود و با وجود حمایت لاریجانی نتوانست رای مردم رشت را به دست بیاورد، پیامی خطاب به مردم رشت در فضای مجازی منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمدباقر نوبخت» دبیرکل حزب اعتدال و توسعه با سابقه ۴ دوره نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه رشت و خمام، رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولت یازدهم و دوازدهم، در این دوره، از حوزه انتخابیه تهران ثبت نام کرده و تأیید صلاحیت شده بود. اما در فاصله ۲۱ روز مانده به برگزاری انتخابات تصمیم به تغییر حوزه انتخابیه اش به شهر رشت و خمام گرفت، چراکه شانس خود را برای رأی آوردن از این حوزه بیشتر می‌دید. با وجود حمایت علی لاریجانی از نوبخت با انتشار نماهنگی در فضای مجازی، نوبخت نتوانست رای مردم رشت را به دست بیاورد.

پس از ناکامی در کسب آرای مردم حوزه انتخابیه رشت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در صفحه مجازی در پیامی به مردم رشت نوشت «پیامی به مردم فهیم زادگاه خودم… در تاریخ بماند. نگران شما بودم، آمدم. ‏همه شما نیامدید. ‏همچنان نگران، ولی با وجدانی آسوده، برگشتم. ‏خدای مهربان نگهدارتان.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->