ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف ۴۳ هزار موادمحترقه در مشهد و بازداشت ۲۰ نفر از توزیع‌کنندگان غیرمجاز

  • کد خبر: ۲۱۵۰۵۹
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
کشف ۴۳ هزار موادمحترقه در مشهد و بازداشت ۲۰ نفر از توزیع‌کنندگان غیرمجاز
فرمانده انتظامی مشهد مقدس از کشف و معدوم‌سازی ۴۳ هزار موادمحترقه غیرمجاز در مشهد و بازداشت ۲۰ نفر در این زمینه خبر داد.

سردار سرتیپ احمد نگهبان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به آخرین اقدامات پلیس در این زمینه عنوان کرد: پلیس درراستای حفظ امنیت عمومی شهروندان و جلوگیری از آسیب‌های استفاده از موادمحترقه، نخستین طرح «ارتقای امنیت اجتماعی در خصوص مبارزه با توزیع‌کنندگان غیرمجاز مواد محترقه» را در مشهد به اجرا گذاشت.

وی ادامه داد: در هفته نخست انجام این طرح و با رصدهای گسترده اطلاعاتی، پلیس در اقدامی ضربتی با حضور کلانتری‌های تابعه موفق شد تعداد ۴۳ هزار موادمحترقه غیرمجاز را در مشهد کشف و ۲۰ نفر از انبارداران و توزیع‌کنندگان این اقلام خطرناک را بازداشت کند.

سرتیپ نگهبان خاطرنشان کرد: مرحله اول طرح از سوم تا دهم اسفند اجرا شد. همچنین در ۴۸ ساعت گذشته نیز، ۱۲ هزار مورد مواد محترقه دیگر نیز شناسایی و کشف شد.

رئیس پلیس انتظامی مشهدمقدس همچنین از شهروندان درخواست کرد: همشهریان گرامی در صورت داشتن هرگونه اطلاعات از انبار موادمحترقه یا خریدوفروش غیرمجاز این اقلام که آسیبی جدی برای سلامت شهروندان ماست، لطفا مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به اطلاع پلیس برسانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->