رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون اول قوه قضاییه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان با وزیر خارجه عربستان دیدار کرد+ جزئیات (۱۵ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۵۶۰۵
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۲
امیرعبداللهیان با وزیر خارجه عربستان دیدار کرد+ جزئیات (۱۵ اسفند ۱۴۰۲)
وزیر خارجه ایران که به عربستان سفر کرده است، با همتای سعودی خود دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیر عبداللهیان که به منظور شرکت در اجلاس اضطراری وزرای خارجه کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی در خصوص فلسطین، روز سه‌شنبه به جده سفر کرده است، با «فیصل بن‌فرحان» همتای سعودی خود دیدار و گفتگو کرد.

این اجلاس به درخواست جمهوری اسلامی ایران و برخی کشور‌های اسلامی با هدف بررسی آخرین تحولات غزه و رایزنی برای اتخاذ اقدامات مؤثر به‌منظور توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین و نسل‌کُشی در غزه برگزار می‌شود.

وزیر امور خارجه ایران علاوه بر سخنرانی در این اجلاس و تبیین دیدگاه‌ها و پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با تحولات جاری فلسطین، با برخی مقامات کشور‌ها و همتایان شرکت کننده در این نشست دیدار و گفتگو خواهد کرد.

در بدرقه امیرعبداللهیان به مقصد جده، «عبدالله سعود العنزی» سفیر عربستان سعودی و برخی اعضای سفارت این کشور در تهران نیز حضور داشتند.

امیرعبداللهیان با ابراز خرسندی از دیدار با بن‌فرحان، از قبول پیشنهاد ایران برای برگزاری این اجلاس فوق العاده و حمایت از آن و نیز میزبانی نشست ویژه فلسطین در مقر دبیرخانه سازمان تشکر کرد و اهمیت اتخاد موضع منسجم و قوی در اجلاس در حمایت از فلسطین و تلاش مؤثر برای پایان دادن به جنایت جنگی علیه فلسطینیان را مورد تاکید قرار داد. 

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به موضع مشترک تهران و ریاض در ضرورت حمایت از فلسطین، گفت «انتطار ما آن است که در این اجلاس علاوه بر مواضع مشترک، گام‌های مؤثر برای حمایت از فلسطین و پایان نسل‌کُشی فلسطینان برداشته شود». 

او از روند همکاری‌های ۲ کشور نیز ابراز خرسندی کرد و با طرح برخی موضوعات و اولویت‌های مشترک همکاری، برای پیشبرد این روند ابراز آمادگی کرد. 

امیرعبداللهیان تقویت روابط اقتصادی و تجاری و تسهیل فعالیت‌های تجار را یک از اولویت‌های مهم دانست و گفت: «لازم است همسو با روند رو به رشد روابط سیاسی، زمینه‌های تقویت این بخش از همکاری‌های دوجانبه را تسهیل کنیم». 

فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار با اشاره به وضعیت سخت فلسطین و شرایط اسفناک انسانی در غزه، بر اهمیت اجلاس جده در مسیر تداوم تلاش‌ها برای پایان جنگ علیه فلسطین تاکید کرد.

او اهمیت تلاش‌های دسته‌جمعی کشور‌های اسلامی چه در سازمان همکاری اسلامی و چه در مجامع بین‌المللی از جمله سازمان ملل را مورد تاکید قرار داد. 

بن‌فرحان از روند روابط ۲ کشور نیز ابراز خرسندی کرد و بر اراده عربستان برای برداشتن گام‌های جدید در مسیر پیشبرد روابط تاکید کرد. 

طرفین با طرح برخی موضوعات مورد اهتمام در حوزه روابط دوجانبه، نسبت به تلاش مشترک برای تحقق برنامه‌ها و اهداف مشترک توافق کردند. 

دیپلمات‌های عالی‌رتبه ایران و عربستان همچنین سلام متقابل رؤسای ۲ کشور را ابلاغ کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->