امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟
سرخط خبرها

بالگردهای ارتش به کمک سیل‌زدگانِ سیستان و بلوچستان می‌روند

  • کد خبر: ۲۱۵۶۵۳
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۱
بالگردهای ارتش به کمک سیل‌زدگانِ سیستان و بلوچستان می‌روند
فرمانده قرارگاه منطقه جنوب شرق نیروی زمینی ارتش گفت: فردا سه فروند از بالگردهای هوانیروز ارتش جهت امدادرسانی به مردمی که در نقاط صعب العبور در منطقه دشت‌یاری قرار دارند، اعزام و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار خواهند گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ امیر غلامعلیان فرمانده قرارگاه منطقه جنوب شرق نیروی زمینی ارتش با اشاره به اقدامات این قرارگاه در رابطه با سیل سیستان و بلوچستان گفت: به محض وقوع سیل در سه منطقه خاش، ایرانشهر و دشتیاری شهرستان چابهار در جنوب استان سیستان و بلوچستان، درخواست کمک از استانداری سیستان و بلوچستان جهت امداد به سیل زدگان جنوب ابلاغ شد.

وی افزود: ارتش بلافاصله یگان‌های تیپ ۲۸۸ و تیپ ایرانشهر را به شهرستان‌های خاش و مناطق سیل زده ایرانشهر اعزام کرد. البته شدت سیل مانند جنوب استان در این مناطق نبود و به سرعت مهار شد و با اعزام خودرو‌های دوزیست توسط تیپ ایرانشهر به منطقه، عزیزانی که در سیلاب گیر افتاده بودند، کمک‌رسانی شد. به گفته امیر غلامعلیان، «در شهرستان خاش نیز به همین صورت عمل شد.»

همکاری ارتش با ستاد بحران برای امداد به سیل‌زدگان

فرمانده قرارگاه منطقه جنوب شرق نیروی زمینی ارتش اظهار کرد: در شهرستان‌های خاش و ایرانشهر توزیع اقلامی از جمله وسایل خوراکی و امداد اولیه در لحظات اولیه وقوع سیل برای سیل زدگان انجام شد تا ستاد بحران خود را به منطقه برساند و وارد عمل شود.

وی ادامه داد: در منطقه دشتیاری در جنوب استان سیستان و بلوچستان نیز فعلاً درخواست کمک انجام نشده، ولی پیش‌بینی کرده‌ایم که فردا سه فروند از بالگرد‌های هوانیروز جهت امدادرسانی به مردمی که در نقاط صعب العبور قرار دارند و امکان کمک رسانی از طریق زمین با آن‌ها وجود ندارد، اعزام شده و در اختیار ستاد مدیریت بحران برای کمک به این افراد قرار گیرد.

حضور نیروی هوایی ارتش در کمک به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

امیر غلامعلیان همچنین از اعزام تعدادی خودرو‌های مهندسی و تاکتیکی از تیپ ایرانشهر به منطقه خبر داد تا فرآیند کمک‌رسانی در حوزه توزیع اقلام توسط ستاد مدیریت بحران را نیز انجام دهند.

فرمانده قرارگاه منطقه جنوب شرق نیروی زمینی ارتش ضمن اشاره به همکاری نیروی هوایی ارتش در امداد رسانی به مردم سیل‌زده در سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: عزیزان ما در نیروی هوایی ارتش نیز، در منطقه چابهار بالگرد‌های خود را در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار داده‌اند و کار امدادرسانی توسط عزیزان ما در نیروی هوایی ارتش نیز در حال انجام است.

باران سیل‌آسایی که از یکشنبه ۶ اسفند تا پنجشنبه دهم اسفندماه هفته گذشته جنوب سیستان و بلوچستان را فرا گرفته بود به بخش‌های مختلف زیرساختی و کشاورزی این استان خسارت‌های زیادی وارد کرد، همه نیرو‌های خدمات رسانی و امداد رسانی بسیج شدند تا جلوی خسارت‌های احتمالی به جنوب استان را بگیرند، اما با توجه به شدت بارش‌ها، سیلاب به وقوع پیوست و با وجود تلاش‌های فراوان جنوب استان متحمل خسارت‌های زیادی در بخش‌های مختلف شد.

در این مدت یک‌هزار و ۹۴۷ روستای سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سیلاب قرار گرفت و واحد‌های مسکونی زیادی بر اثر جاری شدن سیلاب آسیب کلی و جزئی دیدند همچنین چهار سد شامل سد‌های مخزنی پیشین در شهرستان سرباز با حجم ۱۷۵میلیون متر مکعب، سدزیردان در منطقه دشتیاری چابهار با حجم مخزن ۲۰۷میلیون متر مکعب سد شی کلک در شهرستان چابهار با حجم ۱۰میلیون متر مکعب و سد خیر آباد نیکشهر با حجم ۲۷ میلیون مترمکعب آبگیری و سرریز شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->