سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

سرلشکر موسوی از اشراف اطلاعاتی کامل نیرو‌های مسلح ایران بر دشمنان خبرداد

  • کد خبر: ۲۱۵۶۷۴
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۵
سرلشکر موسوی از اشراف اطلاعاتی کامل نیرو‌های مسلح ایران بر دشمنان خبرداد
فرمانده کل ارتش گفت: نیرو‌های مسلح ایران بر دشمنان ایران اشراف اطلاعاتی کامل دارند و آمادگی دارند در هر سطحی که لازم باشد از منافع ملی کشور دفاع کنند و در این راه از یک وجب از آب و خاک و آرمان‌های انقلاب اسلامی سر سوزنی کوتاه نمی‌آیند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی در مراسم الحاق تجهیزات الحاق شده به نیروی دریایی ارتش گفت: اتفاقات خوب مدیون دوراندیشی حکیمانه مقام معظم رهبری و روحیه ولایی عزیزانمان در نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی است. این‌ها بخشی از نتایج مردان ولایت‌مدار این نیرو با پشتیبانی خانواده‌هایشان به فرماندهی مردی از جنس دریا و عاشق این نیروست.

وی خاطرنشان کرد: کمک‌های دولت و ستاد‌های رده بالاتر، صنایع نظامی وزارت دفاع، دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در این موفقیت‌ها و به ثمر رسیدن اهداف است که باعث افتخار ایران و ایرانیان شده است.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: آمریکایی‌های حامی رژیم کودک‌کش با فریب و زور به وادار کردن دیگران برای اتخاذ مواضع بی‌اساس مشغول هستند و به شیوه‌های مختلف ذات فتنه‌گری خود را بروز می‌دهند.

وی ادامه داد: نیرو‌های مسلح ایران با اشراف کامل اطلاعاتی بر دشمنان ایران آمادگی دارند در هر سطحی که لازم باشد از منافع ملی کشور دفاع کنند و در این راه از یک وجب از آب و خاک و آرمانی‌های انقلاب اسلامی سر سوزنی کوتاه نمی‌آیند.

امیر موسوی خاطرنشان کرد: به ناوگرو‌های ۹۵ تا ۹۷ که در مناطق مختلف جهان در حال اجرای ماموریت هستند، سلام و خداقوت می‌گویم و به خانواده آنان و خانواده بزرگ نیروی دریایی ادای احترام می‌کنم و برای ناوگروه‌هایی که در حال اعزام به ماموریت‌شان هستند آرزوی سلامتی و توفیق دارم.

وی در پایان گفت: از همه عزیزانی که در ساخت تجهیزات رزمی دفاعی اقدام کردند، تشکر می‌کنم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->