رئیس صداوسیما از حمایت دولت برای بازسازی ساختمان شیشه‌ای خبر داد ویدئو | دلتنگی همایون شجریان برای پدرش کارگردان برنده اسکار از غزه حمایت کرد «کیم نواک» در جشنواره ونیز مورد تقدیر قرار گرفت «شب نقد تهران» با یاد اکبر نبوی آغاز می‌شود پیکر احمد پژمان در آستانه بازگشت به وطن عدالت در حمایت از تئاتر استانی | وعده معاون امور هنری ارشاد درنگی بر قصه ملک محمد | نمایشگاه نقاشی « گاه نگاه» در نگارخانه هنگام مشهد «هری پاتر» با حضور یک چهره قدیمی رنگ‌وبوی نوستالژیک گرفت کنسرت رایگان همایون شجریان در تهران برگزار می شود + تاریخ و محل اجرا ایرج صغیری درگذشت + علت فوت حال اکبر زنجانپور رو به بهبود است (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) «پیرپسر» با فروش ۱۵۱ میلیارد تومانی صدر گیشه را فتح کرد ایران من، موضوع دهمین دوسالانه ملی هنرهای تجسمی کودک و نوجوان عدالت فرهنگی با ۱۰۰ کتابخانه سیار کلید خورد «کنکل» همچنان در بلاتکلیفی | قسمت چهاردهم هم به پخش نرسید بلیت فیلم‌ها در روز ملی سینما نیم‌بها است مدیرکل دفتر موسیقی: بیشتر سالن‏‌های کنسرت تاییدیه آتش‌‏نشانی گرفتند انیمیشن یوز با آغاز سال تحصیلی اکران می‌شود آخرین خبر از حال اکبر زنجانپور (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای محاکمه «رومن پولانسکی» چیست؟

  • کد خبر: ۲۱۵۶۷۵
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴
ماجرای محاکمه «رومن پولانسکی» چیست؟
رومن پولانسکی فیلمساز فرانسوی - لهستانی به اتهام افترا علیه کسی که او را به سوءاستفاده جنسی متهم کرده محاکمه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این سینماگر ۹۰ ساله در آمریکا نیز به اتهام تجاوز جنسی به یک نوجوان ۱۳ ساله در سال ۱۹۷۷ تحت تعقیب است و با چندین اتهام دیگر مبنی بر تجاوز جنسی مربوط به دهه‌ها قبل و گذشته روبه‌رو است؛ البته او همه این ادعا‌ها را رد کرده است.

این کارگردان که فعالیت هنری طولانی او شامل فیلم‌های برنده اسکار «بچه رزماری»، «محله چینی‌ها» و «پیانیست» است، از بیم محکومیت بلندمدت در آمریکا در سال ۱۹۷۸ به اروپا فرار کرد.

در سال ۲۰۱۰، «شارلوت لوئیس» بازیگر انگلیسی پولانسکی را متهم کرد که در سال ۱۹۸۳ زمانی که در ۱۶ سالگی برای بازیگری در پاریس بود، او را مورد تجاوز جنسی قرار داده است، این در حالی است که پولانسکی در سال ۲۰۱۹ در گفتگو با مجله پاریس مچ این اتهامات را یک «دروغ شنیع» دانست و با استناد به مطلب یک مجله اعلام کرد که «لوئیس» به صراحت عنوان کرده می‌خواهد معشوقه او باشد.

«شارلوت لوئیس» با اعلام این که این اظهار نظر در مجله هیچ نسبتی با او ندارد، شکایتی را علیه پولانسکی به جرم افترا تنظیم کرده که باعث شد این کارگردان به طور خودکار طبق قوانین فرانسه متهم شود.

وکیل این بازیگر به خبرگزاری فرانسه گفت: بی‌اعتبار کردن و بدنام کردن افراد بخشی جدایی‌ناپذیر از سیستم پولانسکی است و این همان چیزی است که شارلوت لوئیس بسیار شجاعانه آن را فریاد می‌زند.

بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹، چهار زن دیگر ادعا کردند که پولانسکی در دهه ۱۹۷۰ از آن‌ها سوء استفاده کرده است که سه نفر از آن‌ها زیر سن قانونی بوده‌اند. او همه اتهامات را رد کرده است.

در مراسم جوایز سزار فرانسه در سال ۲۰۲۰، «آدل هنل» بازیگر در اعتراض به اعطای جایزه به پولانسکی برای فیلم «افسر و یک جاسوس»، مراسم را ترک کرد.

این کارگردان که در سال‌های اخیر کمتر دیده شده است، نخستین نمایش جهانی فیلم خود با عنوان «کاخ» را تابستان گذشته در جشنواره ونیز تجربه کرد.

منبع: آفتاب نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->