هلاکت یک نظامی ارشد ارتش اسرائیل در غزه (۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام انصارالله یمن: رژیم صهیونیستی از خطوط قرمز عبور کرد | انتقام اجتناب‌ناپذیر است خاطره رهبر انقلاب اسلامی از ماجرای کاندید شدن شهید رجایی برای نخست‌وزیری دانمارک به‌دنبال اعمال تحریم علیه وزرای صهیونیست رقابت ۲ کریدور ایرانی در قفقاز | نقشه راه تهران برای تبدیل شدن به هاب ترانزیت اوراسیا ترور ابوعبیده، سخنگوی القسام تکذیب شد حزب‌الله: شهادت رهبران یمنی نتیجه جنایت جدید رژیم صهیونیستی است ترامپ سفرش به هند را لغو کرد تصویب بسته نظامی ۳۳۰ میلیون دلاری برای کمک به اوکراین بیماری ترامپ چیست؟ وزیر دفاع یمن: ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد دیدار دبیر شورای امنیت ارمنستان با عراقچی دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان کشف شد جانشینی رئیس‌جمهور آمریکا در صورت مرگ دونالد ترامپ چگونه است؟ سخنگوی وزارت دفاع: آمادگی دفاعی و عملیاتی نیروهای مسلح ایران افزایش یافته است نخست وزیر پیشبرد امور یمن تعیین شد شهادت نخست وزیر یمن تایید شد (۸ شهریور ۱۴۰۴) آکسیوس حال ترامپ را خوب توصیف کرد دیدار دبیر شورای امنیت ارمنستان با سرلشکر موسوی سفارت اوکراین در بغداد: در فعالیت‌های غیرقانونی در عراق مشارکتی نداریم تلاش مصر برای کاهش تنش و فراهم کردن زمینه مذاکرات میان ایران و آمریکا برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی ریاست جمهوری (۸ شهریور ۱۴۰۴) ابراز ناامیدی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تحریم شدن اسرائیل: خوش‌بین نیستم نماینده مجلس: مکانیسم ماشه تاثیری بر فروش نفت ندارد رسانه‌های عبری از وقوع انفجار یک خودرو در تل‌آویو خبردادند ماجرای مرگ ترامپ چیست؟ + شایعات مطرح شده (۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح

  • کد خبر: ۲۱۵۸۲۰
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۶
درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح
وبگاه آکسیوس گزارش داد که ۳۰ نماینده دموکرات از رئیس‌جمهور آمریکا خواستند تا مانع حمله رژیم صهیونیستی به رفح شود.

به گزارش شهرآرانیوز، وبگاه آکسیوس گزارش داد که ۳۰ نماینده دموکرات به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا اطلاع دادند که حمله رژیم صهیونیستی به شهر «رفح» در جنوب نوار غزه درخواست وی برای استفاده از کمک‌های نظامی واشنگتن براساس قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند.

بیش از ۳۰ نماینده دموکرات در مجلس نمایندگان در پیامی به جو بایدن نگرانی خود را نسبت به حمله به شهر رفح که بیش از یک میلیون آواره در آن هستند و فاجعه انسانی ناشی از آن ابراز کردند.

آن‌ها همچنین از دولت آمریکا خواستند تمامی ابزار‌های در اختیار خود را برای این تضمین به کار بگیرد که همه استفاده‌کنندگان از کمک‌های آمریکایی باید به قوانین بین‌المللی و بشردوستانه پایبند باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->